Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Ekran Sıcaklık Uyarısı

Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

sıcaklar malum. bugün arabaya bindiğimde aldığım uyarı şu şekilde idi. bir süre böyle durdu sonrasında park ederken normal çalışmaya başladı. güneşte kalacaksa üzerini kapatmakta fayda var gibi.

20170703_131708.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında hepimizin aracında şu balonlu folyo konsol örtüsü-cam örütüsünden bulundurmamız lazım.

Gerçekten çok sıcak günler geçiriyoruz. Bu sıcak havalarda çok faydası oluyor. Direksiyona filan el sürülmüyor yoksa.

Bu arada bende telefonu klima kanalına takıyorum. Klimayı öne doğru üfletmediğim zamanlar, benim telefonda aynı uyarıyı verip, soğuyuncaya kadar kullanmama izin vermiyor. Üflemeyi verince telefonun takılı olduğu kanaldan 3-5 dakika sonra kendine geliyor telefon.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

görsel işlemler için deli gibi ısınan işlemcilerin bir de sıcağı yediğinde mecburen performansı düşürüp çalışması gerekiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

31 dakika önce, İlhan :

Aslında hepimizin aracında şu balonlu folyo konsol örtüsü-cam örütüsünden bulundurmamız lazım.

haklısınız hocam. aslida en güzeli şu mx5'teki gibi tüm camları kapatandan bulmak ama kim uğraşır her seferinde bilemem. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, katil balina :

haklısınız hocam. aslida en güzeli şu mx5'teki gibi tüm camları kapatandan bulmak ama kim uğraşır her seferinde bilemem. 

O dediğini bırak zahmetli olmasını.. Memeleket şerefsiz deyuz dolu.. Ya maket bıçağını takar keser, çizer, yazar, yırtar, yakar..en kötü ihtimal çalar.

Ancak güvenlikli kapalı site otoparkında filan kullanılabilir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, İlhan :

O dediğini bırak zahmetli olmasını.. Memeleket şerefsiz deyuz dolu.. Ya maket bıçağını takar keser, çizer, yazar, yırtar, yakar..en kötü ihtimal çalar.

Ancak güvenlikli kapalı site otoparkında filan kullanılabilir..

şüphesiz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Fotifoti :

Nasıl bir şey ki o?

Fotim bahsettiğim şey bu .. Yani herkesin bildiği cam güneşliğinin balonlu folyosu..

balonlu folyı araç güneşliği ile ilgili görsel sonucu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fotim bahsettiğim şey bu .. Yani herkesin bildiği cam güneşliğinin balonlu folyosu..
284910373_tn30_0.jpg

Ben de balon gibi şişen bir şey zannettim [emoji12] klima havasıyla şişireceksin oh mis [emoji1]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, İsot :

Geçen aldım bundan mazda 6 ön camı tam kapatmıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mazda 3 de tam kapatmıyor. Yanlarda 10 cm boşluk kalıyor. Ama hiç yoktan iyidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...