Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Camları ve Aynayı Otomatik Kapatıp Açma Programlama - Modül

Mustafa Yılmaz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yan aynaların kapanması yazın problem değil ama kışın donarsa diğer marka araçlarda bu sıkıntıyı yaşayan çok tanıdığım var 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Anilcanatan :

Ben de benzer bir modül istiyorum ama bende üç farklı konu var

1-Sunroof var nasıl olur bilmiyorum

2-4 cam da halihazırda çift tıkla inip kalkabiliyor.

3-Araç Mazda 6

Baktım ama benim araca uygun modül bulamadım bu modül olur mu caba?

Modül araca özel değil. Soket ve kablolaması araca özel üründe. Aracınıza göre kablolama yok ise, Mazda3 için alıp manuel bağlayabilirsiniz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mehmet Hayri Genç
20.07.2017 at 21:21, Mustafa Yılmaz :

Evet arkadaşlar modülü taktım bunun için video çektim ancak onu daha sonra paylaşacağım. Cam modülü için yaptığım adımları orada bulabileceksiniz. Gerçekleştirebildiklerine gelirsek 

+ Aynaları otomatik kapatma/açma

Mustafa Bey, emeğinize sağlık, insanları bilgilendirmek için video çekip yayınlamanız çok ince bir hareket. çok teşekkürler. EvelAllah sayenizde hiç sıkıntı çekmeden modülü takma imkanı bulduk. İyi ki Mazda almışsınız.

25.07.2017 at 20:02, Oz6ur :

Hayırlı olsun çok güzel olmuş. video da bahsedilmemiş ama yan aynalarıda kapatıyor galiba bu modül.
Peki anahtara basmadan aracın yanından ayrıldığımızda otomatik kilitlenirken aynalar ve camlar kapanacak mi?

Benim aldığım modülde anahtara herhangi bir müdahale yapılmadan aracın yanından ayrılınca kapılar kilitlenirken aynalar ve camlar da otomatik olarak kapanıyor, en hoşuma giden özellik de bu oldu zaten.

Bahsetmeyi unutmuştum, düzenleme yaptım. Aliexpress'teki satıcı ürün fiyatının üzerine kargoyu da ekleyerek 43 dolar olarak belirttiği için gümrük tarafından da 35 TL kadar bir gümrük ücreti ödedim. Almayı düşünen arkadaşlar bunu da dikkate alsınlar lütfen. İkinci bir mevzuda 2015 mazda 3 olmasına rağmen Aliexpress'deki satıcı arkadaşa aracın aynalarının da kapanması gerektiğini ve modülün bu özelliğinin de olmasını istediğimi çok uzun yazışmalar sonucunda anlatabildim. 

Sonuç olarak, bence çok güzel bir modifikasyon oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Mehmet Hayri Genç :

Mustafa Bey, emeğinize sağlık, insanları bilgilendirmek için video çekip yayınlamanız çok ince bir hareket. çok teşekkürler. EvelAllah sayenizde hiç sıkıntı çekmeden modülü takma imkanı bulduk. İyi ki Mazda almışsınız.

Buradan öğrendiğim bir çok bilgi sayesinde aracımda bir çok değişiklik yapma şansım oldu genel olarak güzel bir iletişim var forum içerisinde bende bir(birkaç) katkı da bulunmak istedim. Faydalı olmuşsa ben mutlu olurum. Güle güle kullanın. 

Bu söylediğiniz gümrük ücretini ben ödemedim. İlginç 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Mustafa Yılmaz :

Buradan öğrendiğim bir çok bilgi sayesinde aracımda bir çok değişiklik yapma şansım oldu genel olarak güzel bir iletişim var forum içerisinde bende bir(birkaç) katkı da bulunmak istedim. Faydalı olmuşsa ben mutlu olurum. Güle güle kullanın. 

1 saat önce, Mehmet Hayri Genç :

Bahsetmeyi unutmuştum, düzenleme yaptım. Aliexpress'teki satıcı ürün fiyatının üzerine kargoyu da ekleyerek 43 dolar olarak belirttiği için gümrük tarafından da 35 TL kadar bir gümrük ücreti ödedim.

Ben de gümrük ödemedim modüle direk geldi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mehmet Hayri Genç
48 dakika önce, Mustafa Yılmaz :

45 dakika önce, Tarahumara :

Ben de gümrük ödemedim modüle direk geldi.

38 dakika önce, Katil Balina :

gümrük piyangosu bi tek size çıkmış. devlet baba yakaladığı yerde affetmiyor.

Aliexpress'ten 200'e yakın alışveriş yaptım. Bende ilk kez gümrük ödedim. Valla helali hoş olsun. Ben çok daha zevkle kullanıyorum aracı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Mehmet Hayri Genç :

Aliexpress'ten 200'e yakın alışveriş yaptım. Bende ilk kez gümrük ödedim. Valla helali hoş olsun. Ben çok daha zevkle kullanıyorum aracı.

güle güle kullanın. gerçekten de fiyat performans olarak mazda 3'e level atlatan bir modül. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 saat önce, ibrasoft :

Modül araca özel değil. Soket ve kablolaması araca özel üründe. Aracınıza göre kablolama yok ise, Mazda3 için alıp manuel bağlayabilirsiniz. 

Çok anladığım işler değil hatta @Tarahumara nın yaptığı aracın kendini kilitlemesi özelliğini dahi çok istememe rağmen yapmayı denemedim bu modülü alıp da (zaten araç farklı sunroof falan da var)kabloların içerisinde kaybolup yapamama ihtimalim var mı acaba bilir kişiler bir fikir verebilir:) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Sipariş verdiğim cam modülü bugün geldi. Sipariş vermeden önce müşteri temsilcisine fiyatı kutunun üzerine 5-10 usd yaz dedim ki boşuna gümrük vergi ödemeyelim (normal fiyat kargo dahil 48 usd) ve ödemedik şükür;D. Bir yıl garanti belgesiyle göndermişler inş. bozulmaz da uğraşmayız bir daha. Kutu içeriğin fotosunu ve ne özellikler olduğunu  ekledim. Kutu da CX-5 yazıyor demek ki aynı sistemi kullanıyor. En kısa zamanda montaj yapıp yorumları atarım.

07.09.2017 at 14:29, Riot03 :

Yan aynaların kapanması yazın problem değil ama kışın donarsa diğer marka araçlarda bu sıkıntıyı yaşayan çok tanıdığım var 

Yorumunuza yeni gördük hiç onu düşünmemiştim karabükte don oluyor inş bir sorun olmaz. Arkadaşın fiestasının yan aynalar otomatik kapanıyordu sorun yaşamamıştı inş ben de yaşamam

IMG_20170927_093302.jpg

IMG_20170927_093326.jpg

IMG_20170927_093543.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Montajı dün @Mutlu Tekir hocam ile birlikte yaptık. Kabloları bez bant ile modül kutusunu şeffaf poşet içine koyup elektrik bandı ile komple kapladık. Sistem gayet güzel çalışıyor.

Ek özellik kapa-aç-kapa yaparak bütün camları 3 cm açarak arabanın yaz günlerinde hava almasını sağlayan özellikte varmış. Adamların yazdığı İngilizce özellikte yanlış vermişler bu özellik kullanımını. 

08.09.2017 at 16:45, Anilcanatan :

Çok anladığım işler değil hatta @Tarahumara nın yaptığı aracın kendini kilitlemesi özelliğini dahi çok istememe rağmen yapmayı denemedim bu modülü alıp da (zaten araç farklı sunroof falan da var)kabloların içerisinde kaybolup yapamama ihtimalim var mı acaba bilir kişiler bir fikir verebilir:) 

Hocam aldığım üründe direk yazıyor sunroof varsa otomatik kapatıyor diye. Direk soketleri çıkarıp soketlere taktığın için kablolarla kaybolma durumun olmaz. Kesin bilgiyi gene satıcıya teyit ettirip alabilirsin.

https://tr.aliexpress.com/item/Hot-selling-Car-power-window-closer-device-High-quality-car-window-closer-Full-automatic-lifting-window/32721264053.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.nj87DU

IMG_20170927_162248.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, ediz07 :

Montajı dün @Mutlu Tekir hocam ile birlikte yaptık. Kabloları bez bant ile modül kutusunu şeffaf poşet içine koyup elektrik bandı ile komple kapladık. Sistem gayet güzel çalışıyor.

Ek özellik kapa-aç-kapa yaparak bütün camları 3 cm açarak arabanın yaz günlerinde hava almasını sağlayan özellikte varmış. Adamların yazdığı İngilizce özellikte yanlış vermişler bu özellik kullanımını. 

Hocam aldığım üründe direk yazıyor sunroof varsa otomatik kapatıyor diye. Direk soketleri çıkarıp soketlere taktığın için kablolarla kaybolma durumun olmaz. Kesin bilgiyi gene satıcıya teyit ettirip alabilirsin.

https://tr.aliexpress.com/item/Hot-selling-Car-power-window-closer-device-High-quality-car-window-closer-Full-automatic-lifting-window/32721264053.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.nj87DU

IMG_20170927_162248.jpg

Çok teşekkürler şu an ürüne bakıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
Erdoğan Taylancı

Benim ürünüm de bu gün geldi hafta sonu takacağım allahın izni ile ama benim merak ettiğim bu modülü taktıktan sonra servis fark ettiğin de garantiyi etkiler mi acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, Erdoğan Taylancı :

Benim ürünüm de bu gün geldi hafta sonu takacağım allahın izni ile ama benim merak ettiğim bu modülü taktıktan sonra servis fark ettiğin de garantiyi etkiler mi acaba?

Servisle ilgili bir sıkıntı çıkmadı. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
48 dakika önce, amesfa :

Bu linkte verilen ürün ile Mustafa arkadaşımızın taktığı ürün arasında temel farklılık nedir. ? Fiyat olarak 9-10 usd lik fark var gibi. 

Ürün açıklamasında pencerelerin tek tek kapatıldığı yazıyor.  Benim aldığım üründe pencereler ikili (ön arka) şekilde kapanıyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkadaşlar benim de cx3 üm var

forum sayesinde yararlı bilgiler edindim

buradan da benim için önemli olan cam ve ayna kapama modülünü gördüm

aldım ve uyguladım

http:// https://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Car-Power-Electric-Window-Closer-Open-Closing-Side-Mirror-Folder-Kit-Control-by-Key/32814804659.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.UEiUKQ

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15.01.2018 at 21:43, amesfa :

Selamlar verdiğin link açılmıyor 

https://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Car-Power-Electric-Window-Closer-Open-Closing-Side-Mirror-Folder-Kit-Control-by-Key/32814804659.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.UEiUKQ

link düzeltildi

İlker Akkaleli tarafından düzenlendi
ilave yazı eklendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar selam.

Her ne kadar yaz vaktini geçirmiş olsam da ürünü sipariş edip, havaların müsaade ettiği ilk fırsatta ben de bu işlemi gerçekleştireceğim.

Ürünü sipariş etme aşamasındayım fakat konu içerisinde popüler olan ve kullanılan Zhongchengweishi Store'dan edinilmiş Loyalty Serisi'nin ürünü artık kalmamış piyasada.

Bahsi geçen üç ürün mevcut:

GZ WinsGo'dan Ürün #1
GZ WinsGo'dan Ürün #2
Belico Car Store'dan Ürün #3

Bu ürünler, Mustafa Bey'in videosunda anlattığı özelliklere sahipler mi hepsi de, ayna katlama dahil?

Vakit ayarınlara teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...