Jump to content

Mazda 3 Benzin Pompası Sorunu

kumsaati14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar. Kontağı çevirdiğimde aracım çalışmıyor. Motora elektrik gittiğini düşünüyorum fakat ateşleme olmuyor. Bilmiyorum doğru anlatabildim mi ama sorunun benzin pompasından kaynaklandığını tahmin ediyorum. Çünkü Bujiler de yakın zamanda değişmişti. Bu benzin pompası denen zımbırtı aşağı yukarı kaç paradır bi fikri olan var mı? Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, kumsaati14 :

Merhaba arkadaşlar. Kontağı çevirdiğimde aracım çalışmıyor. Motora elektrik gittiğini düşünüyorum fakat ateşleme olmuyor. Bilmiyorum doğru anlatabildim mi ama sorunun benzin pompasından kaynaklandığını tahmin ediyorum. Çünkü Bujiler de yakın zamanda değişmişti. Bu benzin pompası denen zımbırtı aşağı yukarı kaç paradır bi fikri olan var mı? Saygılar.

merhaba marş çeviriyormu motoru lpg var ise direk lpg de çalıştırmayı dene eğer benzin motoru arızalı ise direk çalışır lpg de benzin motoru ortalama 150 tl ye bulursun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben benzin pompası sorunu dolayısıyla yolda kalmıştım mazda 2'de. cekiciyle gitmişti ve usta tamir etmişti. maliyet 200 tl ödemiştim tamirine. ne yaptı ne etti bilmiyorum. sonra orjinalinin fiyatına baktığımda 2 bin küsür lira olduğunu gördüm. ama yan sanayi onda biri fiyatına nasıl olur bilemedim. 

ustanın demesine göre bozulmasının nedeni de benzinin sürekli çeyreģin altında kalması imiş. ben hep lpg'de kullandığım için benzine dikkat etmiyordum. tabi sonrasında yarımın altına indirmiyordum ama iş işten geçmişti..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, Burak :

@İlhan geçenlerde sen bahsediyordun bu durumdan .. Hangi konuydu ?

@Burak abi whatsapp'ta geçmişti yanlış hatırlamıyorsam..

lpg kullananlar için baya önemli bi bilgi.. pek de bilinmiyor.. yani en azından ben @İlhan abinin uyarısına kadar bilmiyordum.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, kindness :

@Burak abi whatsapp'ta muhabbeti geçmişti yanlış hatırlamıyorsam..

lpg kullananlar için baya önemli bi bilgi.. pek de bilinmiyor.. yani en azından ben @İlhan abinin uyarısına kadar bilmiyordum.. 

Kaldıracam leyn bu whatsap uygulamasını. :D

Kafa bulandırıp karıştırıp duruyor..

Neyi nerede yazdım hatırlamıyorum zaten bazen..

Bazen SubaruClubTR'de yazıyorum..burada yazdım sanıyorum arıyorum sonra burda. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar benim sorun tamamen akü kaynaklıymış :) bana nasıl bi fatura çıkarırlar diye kara kara düşünürken akü değişikliğiyle konuyu hallettik . ama bu benzin pompasının çıkaracağı sıkıntının ihtimali bile beni korkuttu. rüyalarıma falan girmeye başlamıştı :) bundan sonra çeyrek deponun altına inmeme tavsiyelerinize uyacağım :tey: teşekkürler önerileriniz için. Allah razı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...