Jump to content

Sizce hafta sonu derbinin kazananı kim olur

Ali
 Paylaş

Sizce derbinin kazananı kim olur  

6 oy

1. 1. Sizce derbinin kazananı kim olur

• Fenerbahçe
      5
    • Galatasaray
      1
    • Beraberlik
      0

Bu anket yeni oylara kapatılmıştır

Tavsiye Edilen Mesajlar

Gs çok formda fakat karşısındaki de fener olacak. Derbi form grafiğine pek bakmıyor, psikolojik olarak kim kendine iyi gaz verirse o takım kazanır.

Bence fener için beraberlik bile kötü bir skor olacak. Kesin yenmemiz lazım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 saat önce, M.E.G :

Gs çok formda fakat karşısındaki de fener olacak. Derbi form grafiğine pek bakmıyor, psikolojik olarak kim kendine iyi gaz verirse o takım kazanır.

Bence fener için beraberlik bile kötü bir skor olacak. Kesin yenmemiz lazım. 

Yenmememiz durumunda çok sıkıntı yaşayacağız :) Aziz yıldırım ilk kadıköy maçında istifa sesleri ile stada giriş yapar. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Ali :

Yenmememiz durumunda çok sıkıntı yaşayacağız :) Aziz yıldırım ilk kadıköy maçında istifa sesleri ile stada giriş yapar. 

O adam gitmez aga. O kadar çok istifa sesleri yükseldi ki... Sen daha iyi biliyorsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Fotifoti :

katılmadan yorum yazılmıyor mu konuya? Gs'liler yorum yazmasın diye mi yapılmış :D 

Gs lılar şuan köşeye çekilmiş bekliyor. Yenerlerse çok büyük ses çıkarırlar . Yenilirlerse sessiz kalmaya devam :D  @Burak abi sessiz kalmayın :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakemin hataları ve bir birinden çekinerek oynayan iki takım sayesinde zevksiz bir maç izledik.  Maçta on kişi kalan rakibine gol atamıyorsan yazık diyorum. Yapılan değişiklikler zaten tam bir ayarsızlık. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎21‎.‎10‎.‎2017 at 23:36, Fotifoti :

katılmadan yorum yazılmıyor mu konuya? Gs'liler yorum yazmasın diye mi yapılmış :D 

Admin ve Moderatöler hariç katılmadan yorum yazılamaz :) Kulüp mantığı :) 

‎22‎.‎10‎.‎2017 at 05:01, M.E.G :

Gs lılar şuan köşeye çekilmiş bekliyor. Yenerlerse çok büyük ses çıkarırlar . Yenilirlerse sessiz kalmaya devam :D  @Burak abi sessiz kalmayın :))

Hafta sonu tımar işi ile uğraştım. Dün akşam o kadar yorgundum ki en son düşüneceğim şey maç idi :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Burak :

Admin ve Moderatöler hariç katılmadan yorum yazılamaz :) Kulüp mantığı :) 

Hafta sonu tımar işi ile uğraştım. Dün akşam o kadar yorgundum ki en son düşüneceğim şey maç idi :) 

Kolay gelsin abi ;)

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...