Jump to content

Minik Bir Kaza

Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

3 dakika önce, Katil Balina :

hocam bunu türkiye'de bulmak mümkün mü, servise mi sorsak? bu benim isimi görür gibi

Bir sorun isterseniz. Parça kodu 9000-77-7W24-1V. Sipariş verirseniz yurtdışından da gelir sanıyorum.

https://www.ebay.co.uk/itm/MAZDA-TOUCH-UP-PAINT-SOUL-RED-41V-90007771141V-BRAND-NEW-GENUINE-PAINT-/322447811783

https://www.amazon.com/Mazda-Genuine-Touch-Up-Paint-Metallic/dp/B072LYCW82/ref=sr_1_6?s=automotive&ie=UTF8&qid=1510236156&sr=1-6&keywords=mazda+41v+paint

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Tarahumara :

sordum hocam getirtmiyorlarmış bulundurmuyorlarmış da.

bu durumda ben amazon'dan alayım ya da sanayide yaptırayım ama bu rengin sıkıntılı olduğu belli. benim mavi aurora blue mazda 2'de de servis rengi tutturamamıştı. gerçi @dr_azoom arkadaş boya sorununu çödük demiş. yarın bi kendisine uğramayı düşünüyorum.

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç yeni ve kıymetli bir araç. Yaparım diyen bir yetkili servis var. Daha ne olsun. Gidin atın arabayı yapılsın içiniz rahat etsin. İkinci kazayı da gördüm. Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün  @dr_azoom arkadaşa çok kısa uğrayabildim. sağolsun kısa sürede gereken bilgiyi verdi. boya su bazlı olduğu icin rötuş olmuyormuş, olsa da ömrü pek kısa imiş, bir kaç yıkamalık. ama bu parçanın tamponun kendisi ile ilgisi yok ve  orijinal boyalı olarak alınabiliyormuş. kendisine ilgisi ve bilgisi için teşekkür ederim.

yine de @Tarahumara arkadaşın önerdiği boyadan sipariş edebilirlermiş. bu durumda bi tane de ben istedim. 

tabi öyle ciddi bir durum yok gereksiz kalabalik yaratmış olmayalım ama soul red boya ile ilgili sorunu olabilecekler için konu işe yarar belki. kafamda da bişeyler var ama du bakalım.  @zoptrik hocamın rötuş sonrası maket bıcaklı zımparalı çözümü aklıma yattı. en olmadı berbat ederim baştan başlarız:))) ya da servise bırakırız kaskodan falan halledilir..

herkese iyi dilekleri ve ilgileri için çok teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun benzer durum benim de başıma geldi bir ford fiesta duramadı ve arkadan aracıma çarptı, arka tamponda 3-4 tane çizik ve tamponun alt siyah bölümünde de ezilme vardı...ben 10 senedir mini onarımı kullanıyorum OTOKİNG in ve çok memnunum. Yakınınızda varsa tek adres orası...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19.11.2017 at 13:13, Katil Balina :

tavsiyenize teşekkürler.

"OTOKİNG"den kastınız auto king galiba? aracı onlara teslim etmektense hasarlı gezerim çok daha iyi. 

ilginç,, ya ankaradaki otoking çok kötü yada istanbulda maltepedeki çok iyi :) resim  atabilirim işciliği görün...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, emin77 :

ilginç,, ya ankaradaki otoking çok kötü yada istanbulda maltepedeki çok iyi :) resim  atabilirim işciliği görün...

memnunsaniz sorun yok hocam. abuk subuk bir sürü sorun yaşayan arkadaşlarım oldu. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...