Jump to content

2. Nesil Mazda 3 Anahtar İkaz Uyarısı

Hasantansu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Çok detaylı okuyamadım çocuk bırakmıyor ama şöyle bir döküman buldum. Uzaktan çalıştırma vs ile ilgili. Hangi durumda o ikazın kırmızı veya yeşil yandığını anlatıyor. 

http://nema.club/2014wsm/service highlights/books/n6w09/html/id091400107400.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
14.12.2017 at 23:28, Hasantansu :

Araci alalı 25 gün oldu. Periyodik bakım dışında herhangi bir işlem olmadı. Bu ikaz ışığı son bir hafta içerisinde yanmaya başladı. Bazen çok sönük. Bazen de çok canlı yanıyor. Yani ışığın şiddeti değişken. Ankara'dayım, servis dışında iyi bir Mazda ustası önerisi olan arkadaşlar var mı acaba? beni yonlendirirseniz sevinirim..

Aynı dert birkaç gündür bende de başladı. Sizinki kadar net yanmıyor, nispeten daha sönük yanıyor. Hiçbir elektriksel işlem yapılmadı. Kumandanın pili dolu. Sorunun üstünden 3 yıl geçmiş neredeyse. Çözüm bulabildiniz mi? Özelden iletişim bilgilerimi attım. Bana da çözümü bildirirseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
25.01.2020 at 22:31, macho18 :

Aynı dert birkaç gündür bende de başladı. Sizinki kadar net yanmıyor, nispeten daha sönük yanıyor. Hiçbir elektriksel işlem yapılmadı. Kumandanın pili dolu. Sorunun üstünden 3 yıl geçmiş neredeyse. Çözüm bulabildiniz mi? Özelden iletişim bilgilerimi attım. Bana da çözümü bildirirseniz sevinirim.

Merhaba, uzun süredir foruma girmiyordum, şimdi okudum mesajınızı. Ben bir çözüm bulamadım. Yetkili servis herhangi bir arıza tespit edemedi. Tek olasılık panelde şase ihtimali dedi. Bunun için de göğüsün sökülerek komple panel kontrol edilecekti. Teferruatlı ve masraflı olur düşüncesiyle baktırmadan. Bazen çok canlı bazen tamamen sönük bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. Servis bu sorunla ilk defa karşılaştığını söylemişti bu arada. Yakın bir tarihte mersinden bir arkadaş iletişime geçti benimle aynı sorun için. O da çözüm bulamadı. Böyle kullanmaya devam😉

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Hasantansu :

Merhaba, uzun süredir foruma girmiyordum, şimdi okudum mesajınızı. Ben bir çözüm bulamadım. Yetkili servis herhangi bir arıza tespit edemedi. Tek olasılık panelde şase ihtimali dedi. Bunun için de göğüsün sökülerek komple panel kontrol edilecekti. Teferruatlı ve masraflı olur düşüncesiyle baktırmadan. Bazen çok canlı bazen tamamen sönük bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. Servis bu sorunla ilk defa karşılaştığını söylemişti bu arada. Yakın bir tarihte mersinden bir arkadaş iletişime geçti benimle aynı sorun için. O da çözüm bulamadı. Böyle kullanmaya devam😉

aracın altını kontrol etmeyi unutmayın. su almış olabilir. biriken su beyine ilk ulaşınca genelde bu tür hatalar oluşabiliyor. bir süre sonra araç keyless hafızasını tamamen unutursa alarm çalmaya başlayacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

46 dakika önce, paarthurnax :

aracın altını kontrol etmeyi unutmayın. su almış olabilir. biriken su beyine ilk ulaşınca genelde bu tür hatalar oluşabiliyor. bir süre sonra araç keyless hafızasını tamamen unutursa alarm çalmaya başlayacak.

Aracın altı derken tam olarak nereyi kontrol etmeliyiz. 2,5 yıldır bir sıkıntı vermedi. Umarım bahsettiğiniz olay gelmez başımıza

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Hasantansu :

Aracın altı derken tam olarak nereyi kontrol etmeliyiz. 2,5 yıldır bir sıkıntı vermedi. Umarım bahsettiğiniz olay gelmez başımıza

iki buçuk yıldır varsa dediğim durumun olması söz konusu değil bence. yani bahsettiğim senaryoda aracın bariz su alması gerekiyor. nadiren döşemelerden fark edilmeyebiliyor. fakat bahsettiğiniz uzunca bir süre olduğu için felaket tellalı olmaya gerek yok 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...