Jump to content

Mazda 323 Merkezi Kilit Hakkında

biyoserkan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar şoför kapısındaki kapı kilidinde merkezi kilit otomatiği çalışıyor fakat şoför yanı, sağ kapıdan merkezi kilit işlemiyor. Arızalı mı yoksa sağ kapıda merkezi kilit kontrolü yok mu ne dersiniz ? Selamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, son günlerde merkezi kilit sorunları yaşıyorum şoför tarafı açılıp kapanıyor lakin diğer 3 kapı sadece kilitliyor ama  açılmıyor takılı kalıyor , şoför tarafı iç kısımdan hızlıca mandalı indirip kalıdırınca bazen acıyor kapıları, asıl ilginç olanı ise hiçbir ilgisi olmadığı halde bazen kapılar açılıp kapanınca far kapakları kendiliğinden açılıp kapanıyor acaba bu sorunun kaynağı ne olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kapı kilitlerini manuel olarak dışarıdan elektrik verip deneyebilir misiniz? bir sıkışıklık söz konusuysa veya kilit motorlarında bir sıkıntı varsa bu şekilde anlayabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Denemedim neden dersen 3 kapıda birden aynı sorunun olması bana pek olası gelmedi zaten arada bir açılıyorlar yani sorun kilitlerde değil şöför tarafındaki ana merkezde sorun var gibi 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz önce kapıyı söküp kilidi çıkardım ve merkezi sistemi çalıştıran tırnak kadar bir elektronik parçanın bozulmuş olduğunu gördüm malesef kapıyı kilitliyor ama açmıyor bakalım çıkma bulabilirsem alıp değiştirceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...