Jump to content

Mazda 323 Parkların Aniden Sönmesi

Babaözgür
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda 323 sedan glx arabam da bazen giderken parklar ve gösterge ışıkları aniden sönüyor.kapatıp açıyorum bazen düzeliyor bazende kapatıp açmayı bi kaç defa tekrar etmem gerekiyor. galiba içinde bakır levhalar varmış onlara ulaşmam lazım acaba far kolunu nasıl sökebilirim yardım eder misiniz?şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

56 dakika önce, Babaözgür :

Mazda 323 sedan glx arabam da bazen giderken parklar ve gösterge ışıkları aniden sönüyor.kapatıp açıyorum bazen düzeliyor bazende kapatıp açmayı bi kaç defa tekrar etmem gerekiyor. galiba içinde bakır levhalar varmış onlara ulaşmam lazım acaba far kolunu nasıl sökebilirim yardım eder misiniz?şimdiden teşekkürler.

farlar direksiyon yanındaki kollardan mı açıp kapanıyor? kontaklarda bir sıkıntı var gibi anlattıklarınızdan anladığım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet sol tarafta kol var oradan açıp kapanıyor

kolun içinde bakır levhalar varmış onlar kirlenmiştir tozlanmıştır aşınmıştır söküp gerekli tamiratı yapmak istiyorum ama nasıl sökeceğimi bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nasıl sökeceğinizi bilmiyorum ama plakaları yerinden çıkarmadan kontakt spreyle bir temizlemeyi deneyin. belki sıkıntısız çalışır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...