Jump to content

Gelmeyen Bahar Kampanyası

Mustafa Y.
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese selam, bugün Ankara Herter servisine aracımın debriyaj pedalından gelen bi ses için uğradım. Mazdanın geleneksel kış-bahar %30 indirimli kampanyasının ne zaman başlayacağını sordum. Servis yetkilileri artık böyle bi kampanyanın olmayacağını söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mı? Bayağı birikmiş ağır bakımım vardı :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Mustafa Y. :

Herkese selam, bugün Ankara Herter servisine aracımın debriyaj pedalından gelen bi ses için uğradım. Mazdanın geleneksel kış-bahar %30 indirimli kampanyasının ne zaman başlayacağını sordum. Servis yetkilileri artık böyle bi kampanyanın olmayacağını söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mı? Bayağı birikmiş ağır bakımım vardı :(

Her sene böyle söyleniyor, her sene de oluyor :) Mayıs gibi çıkacak deniyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O anda gelen müşterinin işini ileri bir tarihe sarkıtmak istemediklerinden böyle söylüyorlar. 1 ay içinde olacağından bahsediyorlar 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Mehmet Özdemir :

O anda gelen müşterinin işini ileri bir tarihe sarkıtmak istemediklerinden böyle söylüyorlar. 1 ay içinde olacağından bahsediyorlar 

Mazda mersere sordum dun bu sene olmayacakmis kampanya.

9 saat önce, 67Bulent1976 :

tipik servis alışkanlığı.her sene olmucak derler ama olur:)

İlk defa mazda merser olmayacak dedi bende sasirdim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen sene Mayis ayinda yaptilar. Yapilmazsa sayin Nurkan beye bol bol sevgilerimizi iletiriz, beyefendinin daha öncede dediği gibi servis ücretleri mazda markasina yakişmiyor, birde üstüne indirim bekliyoruz ¡ 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

müşterisi olsam, indirimli günlerde gitmezdim servislere, eski servisçi olarak indirim yerine 7/24/365 iyi kaliteli anında çözüm üreten işçilik verirdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

mazda Türkiye'ye mesaj attım kampanya için çalışma olduğunu resmi mazda sitesine bakmamı istediler tarihi için

kampanya bekleyenler için gözümüz aydın:)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Takipteyim bende 5 tane servisi aradım hepsi olmayacak dediler Mazda Türkiyeden bir yetkiliyle konuştum bahar kampanyası olmayacak dedi 15 gün önce. Beklemedeyim bakalım 8-9 litre AT yağı alıcam baya fiyat tutuyor 600 liraya yakın fiyatlar hiç içaçıcı değil şuan.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, 67Bulent1976 :

mazda Türkiye'ye mesaj attım kampanya için çalışma olduğunu resmi mazda sitesine bakmamı istediler tarihi için

Bahar bitiyor yanliz :) bu sene gelmeyecekmis.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, 67Bulent1976 :

Hahaaa Resmi Mazda sitesi mi?

Başka Mazda siteleri de mi varmış?

Yahut bizim forumu mu kast ediyorlar? :D

Gün geldi Türkiye'deki tüm bayilerden önce biz haber yaptık servis kampanyasını. 

Gün geldi Mazda ile ilgili haberleri Mazda Türkiye'den önce haber yaptık, yapıyoruz halende...

• Beğen 1
  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda.com.tr  artık anlarsınız diye yazmaya gerek görmedim :)

bizim club doğru mazda.com.tr den daha iyi çalışıyor görevini yapıyor

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu sene bahar kampanyası olmayacak.

olursa bile fiyatlar yükseltilip  indirim yapılır.

periyodik bakım dışındaki  diğer işlemler için hali hazırda %10 indirim talep edin yardımcı olurlar.  hatta daha ağır bakımlarda %20 lere gelebilir. 

dolar ve euro da ki anormal artış, indirim olayını biraz zora soktu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.05.2018 at 15:05, Zealot :

bu sene bahar kampanyası olmayacak.

olursa bile fiyatlar yükseltilip  indirim yapılır.

periyodik bakım dışındaki  diğer işlemler için hali hazırda %10 indirim talep edin yardımcı olurlar.  hatta daha ağır bakımlarda %20 lere gelebilir. 

dolar ve euro da ki anormal artış, indirim olayını biraz zora soktu.

Bende bahar kampanyası olabilir diye önceden 70.000 bakımı için fiyat aldım . İndirimli 650 TL olur dediler . Şimdi kampanya olur ve kampanyalı fiyatı önceki verdikleri fiyattan fazla olursa 😡

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bu konuda bir gelişme var mı? Hala bir umut varsa beklerim, uzun yola çıkmam gerekiyor yakın zamanda, km'yi geçirmemek için başka bir araçla gideceğim ama kampanya işi kesin yalan olduysa bakıma sokup kendi aracımla giderim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Leanback :

Bu konuda bir gelişme var mı? Hala bir umut varsa beklerim, uzun yola çıkmam gerekiyor yakın zamanda, km'yi geçirmemek için başka bir araçla gideceğim ama kampanya işi kesin yalan olduysa bakıma sokup kendi aracımla giderim.

İyice tok satıcı kimliğine büründüler. Fiyatları artırmanın derdindeler, olacağını sanmıyorum.

Bugün şirket aracı otomatik focus dizelin bakımını yaptırdık 480 tl. Mazda da şuan dizel 3 ler ne durumdadır bilmiyorum ama geçen sene ford ile aynı seviyedeydi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, M.E.G :

İyice tok satıcı kimliğine büründüler. Fiyatları artırmanın derdindeler, olacağını sanmıyorum.

Bugün şirket aracı otomatik focus dizelin bakımını yaptırdık 480 tl. Mazda da şuan dizel 3 ler ne durumdadır bilmiyorum ama geçen sene ford ile aynı seviyedeydi. 

Şu dönemde gayet makul iyi fiyat.

Bakım aralıkları nasıl Ford'larda Mustafa. Yılda 1 / 15 Bin km'mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, Leanback :

Servise bakım tarihimi sorduğumda olmayacağını söylediler. Zaten olsa bu vakte kadar bir haber gelirdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

52 dakika önce, İlhan :

Şu dönemde gayet makul iyi fiyat.

Bakım aralıkları nasıl Ford'larda Mustafa. Yılda 1 / 15 Bin km'mi?

Evet abi aynen yazdığın gibi 15 bin km aralıklı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzinli 20 bin bakımına 760 tl ödedim, dizel olsaydı 900 tl gibi bir rakam olur diye tahmin ediyorum.

Fiyatları arttırıyorlar bu çok net, mazda markasına yakışan premium kullanıcı fiyatları ödememiz yakındır.

Servis kalitesi desen yerlerde sürünüyor. 20 bin km bakımında polen filtresi değişti deyip  parasını alıyor, fakat filtre değişimini yapmayı unutuyorlar. Günler sonra kokudan şüphelenip bakmasam 20 bin km daha eski polen filtresiyle gezip astım hastası olacağız, o derece premium kalite var servislerde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...