Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Konsoldaki Erime

tansu87
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2.10.2021 at 16:50, Lupara :

Çoğu araba için var bu örtülerden. 1-2 sene oldu çıkalı. Önceden aliexpress’ten getiriyorlardı. Şimdi türkiye’de dikiyorlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Tansu87, aynı sorun 2010 model mazda3 impr. Aracımda da var. 4 yıldır konsel eriyır, yapış yapış oldu. Mazda servisi, merkeze fotoğraf la birlikte mail attı. Servis bakımlı olduğunndan %50 fiyat indirmeyle 4000 tl civarina yenisiyle değişim olur dediler. Bakalım götüreceğiz 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15.10.2021 at 11:08, one907 :

Tansu87, aynı sorun 2010 model mazda3 impr. Aracımda da var. 4 yıldır konsel eriyır, yapış yapış oldu. Mazda servisi, merkeze fotoğraf la birlikte mail attı. Servis bakımlı olduğunndan %50 fiyat indirmeyle 4000 tl civarina yenisiyle değişim olur dediler. Bakalım götüreceğiz 

%50 4000₺ ise iyiymiş. 2018 yazında dolar birden 7 lira olmuştu. %70 indirim ile 1500’e değişmiştim işçilik dahil. Demek parça fiyatı 5000’den 8000’e çıkmış. Süt daha çok zamlandı :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tansu87, hayırlı olsun füke güle kullanın, aracınıza takılan yeni konsoldan memnun musunuz? Öncekine benzer bir yanı var mı? Servis bana, “bu yeni konsolun daha iyi “olduğunu ve “nefes alan yapısından dolayı sıkıntı olmayacağını” söylüyor. Bir de yeni konsol takılırken işçilikle ilgili bir sıkıntı oldu mu acaba. Konsolu takarken airbag lerle ilgili bir sıkıntı oldu mu? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16.10.2021 at 21:42, one907 :

Tansu87, hayırlı olsun füke güle kullanın, aracınıza takılan yeni konsoldan memnun musunuz? Öncekine benzer bir yanı var mı? Servis bana, “bu yeni konsolun daha iyi “olduğunu ve “nefes alan yapısından dolayı sıkıntı olmayacağını” söylüyor. Bir de yeni konsol takılırken işçilikle ilgili bir sıkıntı oldu mu acaba. Konsolu takarken airbag lerle ilgili bir sıkıntı oldu mu? 

Daha iyi veya kötü yorumunu yapamam. Sıfır göğüs diyelim buna. 

ben en çok sök tak yapıldıktan sonra trim sesinden korktum ama değiştikten sonra 2 sene kullandım. En ufak trim sesi olmadı. İşçilikte sorun yaşamadım. Airbag sorunundan kasıt arıza lambası ise, sorun yaşamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...
19.08.2018 at 12:26, Mazda3izm :

Aynı problem 2 yıl önce benim 2010 bl kasa aracımda da meydana geldi. Ön göğüs kaplaması yapış yapış olmuş, erimiş gibiydi. Diğer alanlar da dokununca dağılacakmış hissi veriyordu. İzmir'deki Yeni Mazda servisine götürdüğümde 3500 tl karşılığında kaplamayı yenileyebileceklerini belirttiler. Ben de internette biraz araştırma yaptım ve ABD'de özellikle California bolgesinde satılan aynı kasa ve model mazda araçlarda aynı problemin meydana geldiğini, durumun bir çok aracı etkilediğini ve Mazda'nın malzeme konusunda hatasını kabul ederek ücretsiz bir şekilde araçların onarımını gerçekleştirdiğini öğrendim. Bunun üzerine Mazda Türkiye'ye durumu anlatan, sorunum çözülmediği takdirde hukuki yollara başvuracağımı belirten bir mail attım. 2 ay sonra mailime yanıt geldi. Onarımı ücretsiz olarak yapacaklarını, yetkili servise başvurmam gerektiğini belirtmişler. Yeni Mazda servisine başvurdum ve ön göğüs kaplamasını ücretsiz olarak yenilediler. Üstelik araç servis bakımlı da değildi. Umarım bu sorunu yasayan arkadaşlara yardımcı olur.

Screenshot_20180819-114349.jpg

Screenshot_20180819-114342.jpg

Dostum mazda turkiyeyi aradim ucretsiz islem yapmadiklarini soylediler servis belirli bir indirimle yapiyormus.bendede ayni problem var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Omer faruk aras :

Dostum mazda turkiyeyi aradim ucretsiz islem yapmadiklarini soylediler servis belirli bir indirimle yapiyormus.bendede ayni problem var.

Arkadaşımızın çözümü yazdığı tarih 2018-Ağustos. O dönem bayağı bir arkadaşımız ücretsiz yaptırdılar. Üzerinden tam 4 yıl geçmiş , bu süreçte bir dünya bayi/servis kapandı çekildi. Sizin Mazda Türkiye'ye ulaşıp yanıt alabilmeniz bile  bence bir başarı. 

Aracınızın ilk sahibi misiniz ? Yetkili servise mi gidiyorsunuz ? Sürekli sadık yetkili servis müşterisi iseniz eliniz kuvvetli bu konuda. 

En azından parçayı ücretsiz alıp, sadece işçilik ücreti ödeyerek yaptırabilirsiniz. (iyi niyet garantisi şeklinde)

Ama servise uzun zamandır gitmeyen, yada önünden geçmemiş bir araçsa çok zor.

Dediğim gibi yetkili servis müşterisi iseniz eliniz kuvvetli. Bu konuda bastırabilirsiniz parçayı onların karşılaması için.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...