Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Sürücü Koltuğu Gıcırtı Sesi

umut hancı
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Slm. Aracında şöför koltuğu gıcırtısı sorunu yaşan oldumu arkadaşlar. Ben 3 cü kezdir serviste müdahale ettirtiyorum.ilk iki sefer ic mekanizmayı yağladılar sorun devam edince buseferde arka sırt bölgesinde metal kesimle sünger arasına birşeyler sıkıştırdılar. Son işlem birkaç ay götürdü de sonuc gene hüsran. Böyle sorun yaşayıp cözüme kavuşan arkadaş varmı acaba

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3. nesil mazda 3'te de soğukta araba tam ısınana kadar aynı sorun var. gıcırdayıp duruyor. gıcık ve sinir bir durum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1. Nesil Mazda 6 ya komple döşeme yaptırdım. Yaptırmadan önce hiç ses yoktu. Döşemeler yapılırken koltuklar sökülüp dışarıya çıkartılıyor.

İşlemler bittikten sonra şoför koltuğundan gıcırtı sesi gelmeye başladı. Döşemeciye gittim, döşeme söküldü. Gergi telleri var, biraz yağlandı ve kontrol edildi. Şimdi tık yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.04.2018 at 00:48, korayoz7 :

Geri çağırma olduğunu biliyorum bu nedenden dolayı ama gerisini bilmiyorum :-

Ben de öyle hatırlıyorum. Servise gittiğimde bir işlem yapmışlardı. Ama çok uzun süre geçti üzerinden ne yapıldığını hatırlamıyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22.04.2018 at 17:50, umut hancı :

Slm. Aracında şöför koltuğu gıcırtısı sorunu yaşan oldumu arkadaşlar. Ben 3 cü kezdir serviste müdahale ettirtiyorum.ilk iki sefer ic mekanizmayı yağladılar sorun devam edince buseferde arka sırt bölgesinde metal kesimle sünger arasına birşeyler sıkıştırdılar. Son işlem birkaç ay götürdü de sonuc gene hüsran. Böyle sorun yaşayıp cözüme kavuşan arkadaş varmı acaba

Hocam ben bu ürünle gıcırtıdan kurtuldum koltuğun alttan ve fermuarlarını aç uzana bildiğin in yerlerde sık 

BE4EFF27-1467-47E5-AB78-3EB6BB1FB238.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Erhan ataç :

Hocam ben bu ürünle gıcırtıdan kurtuldum koltuğun alttan ve fermuarlarını aç uzana bildiğin in yerlerde sık 

BE4EFF27-1467-47E5-AB78-3EB6BB1FB238.jpeg

Bunuda kullandık fayda etmedi

Bunuda kullandık fayda etmedi garantiden değişim istiyecez

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...