Jump to content

Fethiye'de Mazda Ustası?

feiter
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selam forumdaşlar.

Muğla / Fethiye'de servis yok, japoncu bir usta varmış tabi fakat emin olamadım. Var mıdır tanıdık, önerilebilir, güvenilir usta?

Araçta yapılacak büyük bakım var, ayrıca sürekli bir usta da arıyorum tabi. Muğla'da servis olmasına karşın gidip bekleyip gelecek vaktim yok.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, feiter :

Selam forumdaşlar.

Muğla / Fethiye'de servis yok, japoncu bir usta varmış tabi fakat emin olamadım. Var mıdır tanıdık, önerilebilir, güvenilir usta?

Araçta yapılacak büyük bakım var, ayrıca sürekli bir usta da arıyorum tabi. Muğla'da servis olmasına karşın gidip bekleyip gelecek vaktim yok.

Teşekkürler.

Eğer büyük/önemli/ağır bakımsa yetkili servisi öneririm. Tamam mesafe vs uzun olabilir. Lakin anlayanını ve parçasını bulmanın zor olduğu bir şehirde riske atmamak lazım diye düşünüyorum. Tabi ayrabileceğiniz bütçe de önemli ama bir iletişime geçin derim aracınıza yapılacaklar konusunda. 

İlgili Muğla servisinin sahibi Okan @okkko foruma üye bir arkadaşımızdır. Kendisi ile iletişime geçtiğinizde bence elinden gelen her türlü yardımı yapacaktır size. En kötü size parçaları kargo bile yapabilir...

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, İlhan :

Eğer büyük/önemli/ağır bakımsa yetkili servisi öneririm. Tamam mesafe vs uzun olabilir. Lakin anlayanını ve parçasını bulmanın zor olduğu bir şehirde riske atmamak lazım diye düşünüyorum. Tabi ayrabileceğiniz bütçe de önemli ama bir iletişime geçin derim aracınıza yapılacaklar konusunda. 

İlgili Muğla servisinin sahibi Okan @okkko foruma üye bir arkadaşımızdır. Kendisi ile iletişime geçtiğinizde bence elinden gelen her türlü yardımı yapacaktır size. En kötü size parçaları kargo bile yapabilir...

Çok sevindim bu işe. Aracımı yeni aldım ve otomatik şanzıman yağını değiştirmek istiyorum (tam yağ değişimi olacak), sağ iç aks bilyası değişmeli dedi aldığım adam, bir tıkırtı var ama ben çok anlamadım. Bunun yanı sıra, tüm yağlar ve filtreler değişecek, ön balataların değişmesi lazımmış (emin değilim bakan bir usta söyledi), LPG ayarı yapılacak, aracın kendi kendine devir yükseltme durumu oluyor boştayken kimi zaman, sıcak soğuk farketmiyor, vitese atıp ayağı frenden çekince normale dönüyor. Motor arıza ışığı yanıyor, LPG'den dedi eski sahibi (kendisi de sanayide esnaf, araç bakımlarını kendisi yapmış zamanında), çokta uğraşmamış arabayla anladığım kadarıyla. Forumda sürekli bunlarla ilgili konuları okuyorum artık hallaç pamuğuna döndü kafam :)  Ben aracı komple verip ne gerekiyorsa yapılsın kafam rahat bineyim herşeyi değiştirip kafasındayım. Umarım @okkko bey yardımcı olabilir :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...