Jump to content

Mazda3 Navimex Ayar Problemi

feiter
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba. 

Aracımda resimdeki multimedyadan var, problem şu ki radyo sürekli kendi kendine değişiyor, sabit kalamıyor. Ayrıca bluetooth telefon seçiyor :) Herkesi beğenmiyor.

Fabrika ayarlarına çektim fakat birşey farketmedi. Ayrıca direksiyon kontrollerine uygun olduğunu okuyorum heryerden fakat benimki karışmış biraz. (aracı yeni aldım)

İlla elektronikçiye gitmeme luzüm var mıdır yoksa bildiğiniz bir çözüm var mıdır? Teşekkürler.

34958712.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alp merhaba,

Öncelikle ilgili fotoğrafı yükleyememişsin, gözüken bir şey yok onu söyleyeyim. :)

Radyonun değişme sebebi büyük olasılıkla radyo frekans zayıflığı. Kaliteli frekansı bulamadığı anda bir sonraki kanala geçiyordur.

Anten bağlantısını kontrol et ilk olarak.

İkinci ihtimal cihazın üzerindeki ayarlar. AF ve LOC işlevlerini devre dışı bırakarak dene. 

Tüm bunları denedin olmadı, resetlemeyi dene. Cihazın önünde küçük kürdan girebilecek şekilde bir delik olsa gerek. Oraya 8-10 saniye bastırarak sıfırlayabilirsin. 

Bu ve benzeri markaların bir çoğu Bluetoothu sıkıntılıdır. Misal benim cihaz Androidlerle eşleşiyor, ama ıPhpone ile eşleşmiyor hiç bir şekilde. 

Cihazının işletim sistemi android mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28 dakika önce, İlhan :

Alp merhaba,

Öncelikle ilgili fotoğrafı yükleyememişsin, gözüken bir şey yok onu söyleyeyim. :)

Radyonun değişme sebebi büyük olasılıkla radyo frekans zayıflığı. Kaliteli frekansı bulamadığı anda bir sonraki kanala geçiyordur.

Anten bağlantısını kontrol et ilk olarak.

İkinci ihtimal cihazın üzerindeki ayarlar. AF ve LOC işlevlerini devre dışı bırakarak dene. 

Tüm bunları denedin olmadı, resetlemeyi dene. Cihazın önünde küçük kürdan girebilecek şekilde bir delik olsa gerek. Oraya 8-10 saniye bastırarak sıfırlayabilirsin. 

Bu ve benzeri markaların bir çoğu Bluetoothu sıkıntılıdır. Misal benim cihaz Androidlerle eşleşiyor, ama ıPhpone ile eşleşmiyor hiç bir şekilde. 

Cihazının işletim sistemi android mi?

AF LOC kapatmaya çalışsam da alet oralı olmuyor :) Windows işletim diye geçiyor ilanında fakat androide benziyor işletim sistemi. Küçük bir delik arayacağım araca geçince.  **Resimi hallettim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...