Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Motor Stop Edildiğinde Sileceklerin Ortada Kalması

A_Geyik
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yağmur yağarken ve silecekler auto konumundayken otomobili stop ettiğimde silecekler camın ortasında kalıyor. Silecekleri manuel olarak kapatmadan bu durumu çözmenin yolu var mı? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

C segmenti bir otomobil için bu bir eksiklik değil mi? Bazı B segmenti otomobillerde bile stop edildiğinde silecekler son kez çalışarak kapalı konuma geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, A_Geyik :

C segmenti bir otomobil için bu bir eksiklik değil mi? Bazı B segmenti otomobillerde bile stop edildiğinde silecekler son kez çalışarak kapalı konuma geliyor.

C segmenti için daha ne eksiklikler göreceksiniz.. ama aynı şekilde C segmenti için şaşırtıcı fazlalıklar da göreceksiniz.. 

mazda'da işler biraz böyle yürüyor. D segmentinde bile opsiyonel olanı standart olarak C segmentine koyan, neredeyse B segmentinde bile standart olani C segmentine koymayan tuhaf bir marka...

keyifli günlerde kullanmanız dileğiyle, tek derdiniz bu olsun:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslinda motoru stop etmeden önce silecekleri, farlari, klimayi tamamen kapatmak en iyi yoldur.  Bunu bir disiplin haline getirmek gerekir.  Gerçegi söylemek gerekirse bazen ben de bunlardan birini açik unutup motoru kapatabiliyorum.  Motoru kapatmadan önce "ben herseyi kapattim mi?" demek lazim.  Herkes birseyi unutabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben evden çıkarken ütü, ocak ve priz gibi şeyleri devamlı kontrol ettiğimden aynı geleneği kuzumda da devam ettiriyorum. İnmeden silecek, radyo ve klimayı kapatıyorum. Hatta bazen buna kendimi çok kaptırıp kapıları kilitledikten sonra kontrol ediyorum . İşin garip yanı bunları evimin garajında yapıyorum. Manyak mıyım neyim ? 😋😉

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...