Jump to content

Mazda 3 Öneriler

Archy

Tavsiye Edilen Mesajlar

İyi günler,
Mazda 3 hatchbag otomatik almak istiyorum. Bu modeli yeni yeni araştırmaya başladım ve malum araç satış sitesinde az ilan mevcut. Sizlerden destek istediğim noktalar;
-Max kaç km de olmalı
-min hangi yılın modeli olmalı
-Örneğin ilanlarda 2005 full paket modeller ve 2006 düz modeller var hangisi tercih edilmeli.
-Bütçem max 45.000 

Teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben her zaman bütçeniz dahilinde en yeni model ve en düsük km öneririm.  Rakam vermek pek kolay degil çünkü fiyatlar nedir bilmiyorum.  Bence model yili ve kaç km oldugu, aksesuardan daha önemlidir.  Aksesuar ancak yeni bir araba alirken önem tasir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 hours ago, Archy said:

Anladım örneğin 1 yıl için bu geçerli olur mu 2005 'in full paketi 2006 nın boşundan iyi midir?

Bence araçlarin kaç km'de oldugu çok önemli.  Ben daha düsük km olani tercih edebilirdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

İkinci el araç alımında iyi alışveriş yaptım diyebilmeniz için en önemli madde düzenli olarak bakımlı yani sağlıklı ve en az masraflı olanını bulmaktır. Aldıktan sonraki maliyetler genelde aracı alırken pek göz önünde tutulmuyor. Düşük km genelde en garanti yoldur. Fakat yinede aracın mevcut durumunu es geçmeyin bir bilene inceletin, bu tabi eş dosttan ziyade, işin ehli Mazda ustası veya referanslı ekspertiz firmaları olmalıdır. 2005 model Dynamic, 2006 Comfort'tan iyidir. Bu da şahsi kanaatim. İyi alışverişler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...