Jump to content

Mazda 323 (Familia) Sigorta Kutusu Nerede?

salvo
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba, 1997 model familia 323  aracımın bugün sağ arka sinyal lambası yanmaz oldu ve sağa sinyal verdiğimde göstergedeki sinyal ikazı daha hızlı yanmaya başladı. Sigortadan şüpheleniyorum. Fakat araca henüz yabancıyım ve sigorta kutusu nerede bilmiyorum. Nerededir bu aracın sigorta kutusu? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorununuz sigorta kaynaklı değil, flaşör devreniz arızalı. sigorta kutunuz, direksiyonun sol alt kısmında olması lazım.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, Mehmet Özdemir :

sorununuz sigorta kaynaklı değil, flaşör devreniz arızalı. sigorta kutunuz, direksiyonun sol alt kısmında olması lazım.

Bugün yeni farkettim. Kalorifer sistemi de çalışmamaya başlamış. 4 kademenin hiçbirinde çalışmıyor. Aynı anda oldu muhtemelen sinyal sorunuyla. Bugün veya yarın sanayiye uğramak şart oldu hem bakım için hem ufak tefek sorunlar için. Sigorta sorunu ümidiyle bakıyorum şu anda. Çok teşekkür ederim ilginize, sağolun. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Dün sanayiye yolum düştü, sinyal için elektrikçiye gösterdim. Kalörifer sistemi geçen 4 gün önce kendiliğinden çalışmaya başladı. O sorun kendiliğinden çözüldü, arka sinyal lambasının yanmamasının sebebi ise ampulün eskimiş olmasıymış. 3 TL ampul aldım değiştirdik, düzeldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...