Jump to content

3. Nesil Mazda 3 El Freni Uyarısı

Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar merhaba.

el freni inik olduğu halde uyarı ışığı ara sıra yanmaya başlamıştı. bugün de uzun yolda yokuş aşagi frene fazla basınca yanmaya, frenden ayağımı çekince de sönmeye başladı. şu an ankara dışındayım buna yapacak bir şey var mı? bir kaç  güne diyarbakır'da servise gösterebilirim ama öncesinde yapacak bir şey var mı? hidrolik yağı nasıl kontrol edilir bilemedim.

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler  hocam bugün herhangi bir uyarı vermedi. yakında servise girecek bakalım ya o zaman baktırırım ya da bi fırsatinı bulursam servise girerim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

El freni inik olduğu halde sisteme bağlı olan anahtar çekili konum uyarısı veriyor. Yani anahtar hatası. Frene sert basıncada sarsıntıdan yine çekikmiş uyarısına yol açıyor anahtarın konumu. Sürüş güvenliği açısından bir sorun yok. Serviste baktırırsınız artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Arabalar :

El freni inik olduğu halde sisteme bağlı olan anahtar çekili konum uyarısı veriyor. Yani anahtar hatası. Frene sert basıncada sarsıntıdan yine çekikmiş uyarısına yol açıyor anahtarın konumu. Sürüş güvenliği açısından bir sorun yok. Serviste baktırırsınız artık.

teşekkürler hocam. cok hafif eğimde denedim fren falan tutmuyor el freni. ben de kullanmaya devam ediyorum. dediğiniz gibi serviste gösteririrm artik, zaten bakımı da geldi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...