Jump to content

2017 model mazda3 aracıma arkadan çarptılar

Fromhel81
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhaba bugün 2017 model mazda 3 aracıma arkadan arkadan çarptılar tüm evrakları hallettim tutanak resimler vb şimdi sorum tampon delindi ve yamukluklar oluştu sanayide ii bir usta var ben hallederim dedi Ben sanayiyemi bırakmalıyım servisemi servis tamponu değiştirir büyük ihtimalle hasar kaydı çok çıkar ne yapmalıyım bu konuda 

39E62CE5-444A-43D1-AC05-831FB1CAE79D.jpeg

14820822-2D48-48AC-8084-B2E1930D7D92.jpeg

CF702882-18C7-46D3-BCDD-E77B33E5E6E0.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, Mehmet Özdemir :

çok geçmiş olsun, göçükler çok büyük değil, usta düzeltebilir ama o iki deliği nasıl halledecekmiş?

Çok ama çok basit bir işlem.

Bu arada espri bir kenara, plastik kaynak vs gibi malzeme - uygulama ile kapatabiliyorlar, tamir edebiliyorlar.. İnternette örnekleri var..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olmasa daha iyi tabi ama çok ucuz atlatmışsınız. geçmiş olsun

servis bagajı da tamponu da boyar. ama bence değmez. bagaj iyi bir ustada boyasız düzeltilebilir.  tampon da 41v boya gibi değilse küçük tamirlerle lokal boyayla halledilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçtiğimiz sene sonu bana da arkadan bindirdi biri. Hatta videosu var forumda biryerde.

Valla acımam. Tamponda yırtık vardı sanırım. Değiştirttim tamponu. Tamir mamir değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun. Kolay tamir olacak bir hasara benziyor. O değil ne temiz delmiş öyle tamponu vuran araç. Sanki delgeçle delinmiş gibi. 

Buna benziyor muydu vuran araba:

JHfA8yL.thumb.jpg.438e3291086792f29b9f5c1ec4a974b8.jpg

• Beğen 1
  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Tarahumara :

Çok geçmiş olsun. Kolay tamir olacak bir hasara benziyor. O değil ne temiz delmiş öyle tamponu vuran araç. Sanki delgeçle delinmiş gibi. 

Buna benziyor muydu vuran araba:

JHfA8yL.thumb.jpg.438e3291086792f29b9f5c1ec4a974b8.jpg

😃😃 toyota hilux dikkat etmek gerekiyor önünde tampon içinde çivi gibi demirler varmış 

24C0C014-A47F-48DB-B3B6-2EC26D7D86AD.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun. Üzücü bi durum. Benim tampon 2 kere serviste değişti. Ikisi yaklaşık 5 bin kadar hasar gosteriyo. Mantikli olan ufak deliklere dışarıda iyi bir ustaya emanet etmek bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, mrtslk :

Çok geçmiş olsun. Üzücü bi durum. Benim tampon 2 kere serviste değişti. Ikisi yaklaşık 5 bin kadar hasar gosteriyo. Mantikli olan ufak deliklere dışarıda iyi bir ustaya emanet etmek bence.

Teşekkür ederim bende ii bir ustaya verecem düzeltirecem 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun. Eğer arabanıza tramer kaydı oluşturacaksa bence hiç değiştirmeyip anlaşıp dışarıda iyi bir ustada boyatın.  Satarken insanlarımıza laf atlatmak zor oluyor.  Benimde geçen bir olay başıma geldi park halinde tampona vurdular. Sağolsun güvendiğim bir ustam rengi tam şekilde tutturup sırıtmayacak şekilde bana teslim etti.  Sana tavsiyem boyatacağın yere kesin olarak tutturmasını iste aksi halde tekrar boyatacağını söylemeni tavsiye ederim. Ben üç kere boyattım. :) Eski siyah üçümde de tutmadığı için üç defa serviste boyatmıştım.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Ali :

Çok geçmiş olsun. Eğer arabanıza tramer kaydı oluşturacaksa bence hiç değiştirmeyip anlaşıp dışarıda iyi bir ustada boyatın.  Satarken insanlarımıza laf atlatmak zor oluyor. 

Teşekkür ederim Evet tramer çıkacak dosya açtırdım karşı tarafın sigorta karşılayacak 1000 tl masraf çıkıyor artık bu şekilde işlemlere başladık 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...