Jump to content

2011 Mazda 3 Diesel Takas Fiyatı

Çağlar Bayur

Tavsiye Edilen Mesajlar

130000 km de ki mazda3 diesel aracımı takasta 60000TL ye vermiş olursam sizce iyi midir? bakımlı sorunsuz belasız temiz.

(alınacak olan da 2.el , sıfır bayi değil)

20180530_135135.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat olarak iyi olabilir fakat alacağınız aracın fiyatı şişirilmişse pek bir anlamı kalmaz. alacağınız araba model donanım ve ne kadar para alacaksınız veya vereceksiniz o önemli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

alıncacak olan da sorun yok o da bir tanıdıktan. 3 lü takas olacak 1-2-3 şahıslar kendi aralarında

9 saat önce, Kırcı :

aracın modeli ve paketi nedir?

2011 touring

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, Çağlar Bayur :

alıncacak olan da sorun yok o da bir tanıdıktan. 3 lü takas olacak 1-2-3 şahıslar kendi aralarında

piyango gibi bir şey, araçları bilseydik biz de keni aramızda oylama yapabilirdik:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Çağlar Bayur :

mondeo doblo ve mazda 3 lüsü vardı aramızda takas edecektik. olmadı mondeo nakite döndü sattı.

modeo kadar elektronik arıza araba veren görmedim inş mondeo almıyordunuz :) . Hayırlısı olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, ediz07 :

modeo kadar elektronik arıza araba veren görmedim inş mondeo almıyordunuz :) . Hayırlısı olsun

kaç model mondeo? neresinde ne var? bu arada mazda3 nakitte satıldı 58 bin e anlaştık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Çağlar Bayur :

kaç model mondeo? neresinde ne var? bu arada mazda3 nakitte satıldı 58 bin e anlaştık

2009 mondeo kasasında bol bol sensör hatası veriyordu en son abs beyni yanmıştı ve bu kronik sorunu galiba. yere çok yakın ama konforlu araç. 1.6 lar kasayı pek kaldırmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, ediz07 :

2009 mondeo kasasında bol bol sensör hatası veriyordu en son abs beyni yanmıştı ve bu kronik sorunu galiba. yere çok yakın ama konforlu araç. 1.6 lar kasayı pek kaldırmıyor.

sensör arızasını açar mısınz? abs beyninin yandığını ford çu olarak hiç duymadım. Şarjı kaç V çıkmıştı ölçümde?

az beygirli arabalara vergi sistemi yüzünden mahkumuz, 1.6 tdci ise gayet akıcı olarak gidebiliyor elbetteki ara hızlanması bir v6 olamaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Çağlar Bayur :

sensör arızasını açar mısınz? abs beyninin yandığını ford çu olarak hiç duymadım. Şarjı kaç V çıkmıştı ölçümde?

az beygirli arabalara vergi sistemi yüzünden mahkumuz, 1.6 tdci ise gayet akıcı olarak gidebiliyor elbetteki ara hızlanması bir v6 olamaz.

abs beyninden dolayı büyük ihtimal sensör arıza veriyordu ve nette olması lazım focus da yok ama mondeo da var garip.. motor arıza lambası yakıyordu tabi dediğim 1.6 benzin modeli. ön sensör ve arka park sensörleri komple bozuldu ki orjinal sensörleriydi. servis abs beyni için 3 sene önce 8bin istemişti araba ozaman 40 bin civarıydı:) Akü değerini hatırlamıyorum. Beni ford dan korutan arabaydı öyle söyleyeyim:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.6 benzinlinin en büyük derdi fabrikasyon takılan baskı balatanın yeterisz olması idi, daha sonra servis balatası takınca o kadar az km de bitmiyordu. Atmosferik 1.6 lt ile 1300-1400 kg ı sürüklemesi zordu.

Bozulan parçalara bakınca o arabada bir aşırı şarj problemi olabilirmiş gibi geldi bana. sadece yaygın bir arıza değildir bilginize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...