Jump to content

Kaza yaptım

kadirgündüz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

01.01.2020 at 12:11, AKayhan :

Bu sabah 10:10 civarinda evden çikip Optimum AVM'ye giderken önümde kirmizi isikta aniden duran araci farketmeyip çarptim.  Benim aracin sol ön tarafi hasarlandi.  Çamurluk ön tarafi biraz egrildi, tamponda büyük hasar yok ama ciddi boya izleri var.  Ayrica, sol farin ucunda kirik var.  Benim sigortam Aksigorta ama bugün tatil oldugu için henüz haber vermedim.  Öndeki araç benden tüm bilgilerimi aldi.  Sag arkadan çarptigim beyaz Kia aracin bende sadece plaka no. var.  Onun sadece tamponunda hasar var.  Büyük bir hasari yok.

Hala olayin saskinligindayim ve bu nedenle henüz hiçbir islem yapamadim.  Sirasiyla neler yapmam gerekiyor?  Izmir'de yetkili Mazda servisi yok.  Bu durumda araci taa Mugla'ya mi götürmem gerekiyor?  Kazadan sonra eve dönerken sol ön lastik çamurlugun iç plastik parçasina sürtüyordu ve gösterge panelinde sari renk lastik hatasi veriyordu.  Eve gelince plastik parçayi elle lastikten uzaklastirmaya çalistim.  Basarabildim mi, bilmiyorum.  Bir daha da arabaya dokunmak istemedim.

Zaten bir sürü sorunumun oldugu bu dönemde bu olay beni ciddi derecede sarsti.  Keske sabah arabayi hiç çikarmasaydim.  Büyük üzüntü içindeyim.

IMG_20200101_102007.jpg

Geçmiş olsun. 

Umarım aracınızın onarımı sorunsuzca halledilir.

Bu gibi durumlarda , konuyu kasko/trafik sigortası kapsamında çözmek için Kaza Tutanağının muhakkak ayrıntılı bir şekilde doldurulması ve kazaya karışanlar tarafından imzalanması, ayrıca araçların fotoğraflarının çekilmesi gerekir. 

Siz bu formun olay mahallinde doldurulmadığını söylüyorsunuz , daha sonra diğer sürücüye ulaşıp gerekli bilgileri alabildiniz mi? Nasıl bir yol izlediniz, son durum nedir?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

59 dakika önce, mare101 :

Geçmiş olsun. 

Umarım aracınızın onarımı sorunsuzca halledilir.

Bu gibi durumlarda , konuyu kasko/trafik sigortası kapsamında çözmek için Kaza Tutanağının muhakkak ayrıntılı bir şekilde doldurulması ve kazaya karışanlar tarafından imzalanması, ayrıca araçların fotoğraflarının çekilmesi gerekir. 

Siz bu formun olay mahallinde doldurulmadığını söylüyorsunuz , daha sonra diğer sürücüye ulaşıp gerekli bilgileri alabildiniz mi? Nasıl bir yol izlediniz, son durum nedir?

Çok tesekkür ederim.  Kazanin ertesi gün (Persembe) sabahtan diger sürücü ile bulustuk ve Kaza Tutanagini 2 nüsha olarak doldurup imzaladik.  Ardindan ben aracimi ve gerekli evraklari RS Servis'e biraktim.  Onlar isin muhtemelen bir hafta kadar sürecegini bildirdiler.  Artik RS Servis'ten haber bekliyorum.  Umarim güzel bir sekilde yaparlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

01.01.2020 at 15:42, AKayhan :

Hersey için çok tesekkürler.  Bana en yakin Gaziemir'de RS Servis var.  Yarin sabah araci oraya götürmek istiyorum.  Her iki aracin da fotograflarini çektim.  Aksigorta kasko var.  Kaza tespit tutanaginin bosu var bende.  Ancak, diger aracin bilgileri (plaka haricinde) pek yok.  Tutanakta eksik çok bilgiler var.  Tutanagi yarin servise gidince mi doldurayim, yoksa simdi mi?

Çok geçmiş olsun. Rs servise eylülde götürdüm aracımı mini onarımlar için (göçükler, tampon sürtmeleri, bagajdaki bisiklet askısı izi), beklentim çok düşük olmasına rağmen çok iyi iş çıkmıştı, ilgi alaka da çok iyiydi ve benimki poliçeye dahil ücretsiz hizmetti. Şaşmazdaki Rs servisle ilgili deneyimim çok iyi.

IMG_20200104_132808.thumb.jpg.adf5cba304d6a46099bdb1bb70e050a5.jpg

Benim durumum da bu. Bir takım hayvanların bir sitenin girişinde dönüşe koydukları, bilmeyenin görmesinin imkansız olduğu, üzerinde biçtiği her renkten arabanın boyaları apolet gibi duran upuzun ve sivri bir beton parçası marşipyelimi biçti. Bugün aynı yere gitsem yine dönerken vururum öyle inanılması güç bir yerde. 

Sorun şu ki, marşipyel hemen her japon otomobilinde olduğu gibi yekpare yapılmış, çamurlukla bir bütün. Alt ayrı kısım da çok hasarlı, daha önce yaptıran varsa bu tip bir hasarı merak ediyorum nasıl yapacaklarını. Olduğu gibi duruyor hala.

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...