Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Motor Soğutma Fanı

HIT84
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

slm arkadaslar mazda 3 2006 1.6 benzin arbam sogutma fani actigini nasil anlarim radyatörde 1 fan var klima actigimda tam kapasite calisiyor motor caliostigin da döndügünu hic duymadim calisip calismadigini nasil anlarim. saygilar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hararet göstergesi ortadan yukarı çıkmıyorsa bakmaya gerek yok. Zaten klima açıken çalışıyorsa klima kapalıyken de çalışıyordur. Ayrıca o fan sürekli çalışmaz zaten.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öncelikle cevap yazdigin icn tsk ederim . yok gösterge normal ortada sadece yerinde arabayi 20 dakika kadar calistirdim acmadi fan müsür arizali olabilir mi .saygialr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de 2. nesil mazda 3 vardı, ben de çalıştığına hiç şahit olmadım. belki çok sessiz çalışıyordu belki de çalışmasını gerektirecek bir şeyler olmuyordu. hararet göstergesi de yoktu, bu araba hararet yapmaz demek istediler herhalde

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fanın açtığını zaten sesinden anlarsınız ama her zaman açmaz çünkü soğutma suyunun radyatörden geçmesi soğuması için yeterli gelir ne zaman açar;  araca gaz verip biraz sıkıştırırsanız belki o zaman açtığını görebilirisiniz araç rölantide iken hararet yükselmiyorsa zaten kesin çalışıyordur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...