Jump to content

Çakmak Çoklayıcı

Lupara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaslar. 

Kamera, sarj ve fm transmitter icin 3 lu fis gorunumlu cakmak coklayici aldim. Ama coklayicinin kablosu cok ince. 

Acaba elektrik tesisati acisindan bir sorun olusturur mu?

https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/3-arac-oto-cakmak-coklayici-cogaltici-4709p-1-usb-12v-coklama-switch-splitter-kablolu-5v-cakmaklik-446940222

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ekte ki cihaz bize 3 yıl dayandı sürekli çekimler için yoldaydık. Kolay kolay bişey olmaz hocam, aynı ürünü Amarok'larda kullandık,  2 go pro sürekli şarjda, 1 telefonu da aynı anda şarj ettik sıkıntı olmadı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunun bir benzerinden ben de almistim.  Birkaç seyahatte kullandim, hala arabada duruyor.  Buna baglanan cihazlar genelde çok akim çekmediginden bence kablonun inceligi bir sorun olmaz.  Eger çok endise ederseniz üçüne de ayni anda cihaz baglamayin.  Teknik yaklasmak isterseniz bagladiginiz cihazlarin Watt güçlerini bir okuyun.  Yüksek olacagini pek sanmam.  Bir de, isterseniz yolda giderken elinizle kabloya bir dokunun.  Eger kablo ciddi anlamda isiniyorsa "ince" geliyor demektir.  Isinmiyorsa bir sorun yok.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bagaja bır tane 12 v soket lazım termus takmak ıcın. Kablosunu taa kolcaga çekıyom arka koltukların arasından bi ton iş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

39 dakika önce, AKayhan :

Eger kablo ciddi anlamda isiniyorsa "ince" geliyor demektir.  Isinmiyorsa bir sorun yok.

Çok önemli bir bilgi. Teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

rezistans vb gibi yüksek akımlı cihazlar kullanmayacaksanız bir sıkıntı yaşamazsınız. 50 watt üzeri güçteki cihazlara dikkat etmeniz yeterli

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...