Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Sis Farı Kırıldı

Zozkul
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba,

Uzun yolda karşı şeritte yol çalışması vardı. Sıçrayan taşlardan hem ön cam hem de sis farının camı kırıldı. 

Beni bundan daha çok şaşırtan ise serviste sis farının camının değişimi (modül olarak değil sadece cam) 850 TL + kdv 🙄 

Bu durumu yaşayıp farklı çözümler bulan oldu mu? Son çare gidip aliexpressten sis farı modülleri alıp taktıracağım :) hem daha güzel hem de set olarak bile çok daha ucuz.

Bu sadece sis farı 17usd
https://s.click.aliexpress.com/e/bDKrYsk0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence de aliexpressten alın ve değiştirmesi aşırı kolay tamponu sökmeye gerek yok kendiniz yapabilirsiniz. Sis farı siyah cercevesini cekiyorsunuz ve 3 adet vida olması lazım.  Bu video yardımcı olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tampon sökülecek olsa belki bir ihtimal servise götürebilirdim ama dediğiniz gibi sökülmesine gerek olmadığı için o şekilde halledeceğim. 👍

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üstadım benim de sis farları kırıktı, Herter'den Asalet Bey, sis farı camlarını tamir ettirdi içi kararmıştı onları da düzelttiler, geçen seneydi sanırım 2 cam değişimine 80 tl para vermiştim, isterseniz bir iletişime geçin fiyat değişmiş olabilir ama 850+kdv den düşüktür diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...