Jump to content

Bu Araç Alınır mı? VI - Ortak Konu

Stormhawk

Tavsiye Edilen Mesajlar

6 saat önce, Brkm :

İyi akşamlar, uzun süredir Mazda 3 Mirai ve 90.yıl arıyordum. Bu sıra Mazda 6 2011 Sport donanımlar da ilgili çekiyor. Fiyatlar yükseldi biliyorum fakat yine de yüksek geldi bana fiyat olarak siz ne dersiniz ?

EMSALSİZ TEMİZLİKTEİlan No: 790290157
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-emsalsiz-temizlikte-790290157/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 241
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
15.02.2020 at 19:50, Brkm :

İyi akşamlar, uzun süredir Mazda 3 Mirai ve 90.yıl arıyordum. Bu sıra Mazda 6 2011 Sport donanımlar da ilgili çekiyor. Fiyatlar yükseldi biliyorum fakat yine de yüksek geldi bana fiyat olarak siz ne dersiniz ?

EMSALSİZ TEMİZLİKTEİlan No: 790290157
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-emsalsiz-temizlikte-790290157/detay

Bence çok iyi seçim. 2011 Mazda 3 lere 90 bin istendiği günde Mazda 6 konforu , gücü ve karizması için değer diye düşünüyorum. Tabi biraz pazarlık yapmakta fayda var :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Kırcı :

Bence çok iyi seçim. 2011 Mazda 3 lere 90 bin istendiği günde Mazda 6 konforu , gücü ve karizması için değer diye düşünüyorum. Tabi biraz pazarlık yapmakta fayda var :)

Mazda 6 kullanıcısı mısınız acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Kırcı :

Kaça alınırsa iyi bir tercih olur sizce

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
9 saat önce, ozgur35 :

Fiyatı çok yüksek ve ön tampondaki çeki demir kapağı yok neden?

52 dakika önce, Lupara :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-maxima-dan-mazda-626-649843631/detay

Bir tanidik bu aracla ilgileniyor ama yaklasik 1 yildir satilikmis Aracla ilgili bilgisi olan var mi?

1 yıldır satılmadıysa vardır bir hikmeti mi diyelim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, ozgur35 :

O kadar para verip de 140 bin km.de araç alınmaz be Özgür. 

29 dakika önce, M.E.G :

Beyaz almayın derim... Hiç göstermiyor kendini

Öyle de Mustafa abi, sıcak memleket için beyaz ideal gerçekten. Kırmızı ve koyu renkler çok nazlı, belirli bir süre sonra güneş yanığı da oluşabiliyor. Aracın içinde yazın bariz bir sıcaklık farkı da oluyor. Yoksa siyah ve mazdada özellikle kırmızı çok güzel duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mutlu Tekir :

O kadar para verip de 140 bin km.de araç alınmaz be Özgür. 

Öyle de Mustafa abi, sıcak memleket için beyaz ideal gerçekten. Kırmızı ve koyu renkler çok nazlı, belirli bir süre sonra güneş yanığı da oluşabiliyor. Aracın içinde yazın bariz bir sıcaklık farkı da oluyor. Yoksa siyah ve mazdada özellikle kırmızı çok güzel duruyor.

Erzurum’ da 1 tane geziyor hiç dikkat çekmiyor. Açık mavi, gri... beyaz hariç tüm renkler çok daha şekil göseriyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, Lupara :

memleket olarak sınırları zorlamakta üzerimize yok.  bi beyaz araba fikri gelir arabaların yüzde 89'u beyaz olur. (küsürlü rakam verdim ki salladığım anlaşılmasın:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...