Jump to content

Bu Araç Alınır mı? VI - Ortak Konu

Stormhawk

Tavsiye Edilen Mesajlar

16.01.2020 at 17:57, RotaryPower :

Bir arkadasim icin focus bakiyorum. İstendn fiyatlara sasirip kaliyorum.  Focus gibi bir odunun yaninda bu araba bence bedava. 
Degisen parcalar ve boyalar biraz acemi surusler yapildigini gosteriyor. Sase, direkler vs baktirip alinabilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 241
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
7 dakika önce, Lupara :

Bir arkadasim icin focus bakiyorum. İstendn fiyatlara sasirip kaliyorum.  Focus gibi bir odunun yaninda bu araba bence bedava. 
Degisen parcalar ve boyalar biraz acemi surusler yapildigini gosteriyor. Sase, direkler vs baktirip alinabilir. 

Aracın geçmişte bilinçli kişilerce kullanılmış olmasını da merak ediyorum aslında. Değişeninin çok olması korkuttu biraz 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28 dakika önce, Mutlu Tekir :

Bence artık kaçırmayın. Yeteri kadar zarardasınız. Araç güzel. km düşük. daha ne? 85 de olsa alın bence. Bitsin bu çile. 

Size benzer bir meslektaşım var. 3 ay kararsızlıktan araç alamadı, tam alacaktı satıcı vazgeçti. Kaldı öyle. Krediyi de çekmişti hem de. Boşu boşuna faiz ödüyor, üstüne çektiği kredi miktarına istediği araç kalmadı. En az 30bin tl zararda.

Ben de mazdayı sattığım gibi 2 gün sonra Corolla'yı aldım. Bu ülkede hiçbir iş beklemeye gelmez.

Öyle hakikaten ama maalesef kapora atmış biri cumartesiye kadar 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 dakika önce, RotaryPower :

Aracın geçmişte bilinçli kişilerce kullanılmış olmasını da merak ediyorum aslında. Değişeninin çok olması korkuttu biraz 

2.el bir arac alirken otuna cöpune cok takilmamak lazim. Bakimli olmasi oncelik olmali. 

Degisen boyanan parcalarla fiyat dogru orantiliysa, cok problem degil. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2018-mazda-mx-5-2.0-rf-otomatik-vites-184hp-tr-de-tek-11.500km-783094325/detay

Sizce fiyatı nasıl? Bana biraz yüksek geldi. 2.0 motorda vergi büyüyor tabi. Özellikle ötv hesaplamada usta arkadaşların yorumunu bekliyorum:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, emc6767 :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2018-mazda-mx-5-2.0-rf-otomatik-vites-184hp-tr-de-tek-11.500km-783094325/detay

Sizce fiyatı nasıl? Bana biraz yüksek geldi. 2.0 motorda vergi büyüyor tabi. Özellikle ötv hesaplamada usta arkadaşların yorumunu bekliyorum:)

Biraz bekleyiniz ötv indirimi geliyor, sıfırını 300 binin altında alırsınız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, 67Bulent1976 :

Biraz bekleyiniz ötv indirimi geliyor, sıfırını 300 binin altında alırsınız

Ne kadarlık indirim gelecek? Ne zaman gelir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
2 saat önce, Mehmet Özdemir :

araç güzel bence. 5664 sisteminden kaynaklı bir hata olabilir. satıcıya sordunuz mu acaba nedeni nedir diye?

Araç güzel fakat sol taraf ve tavan harici boyalar var. Sağ çamurluk değişik. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Brkm :

Araç güzel fakat sol taraf ve tavan harici boyalar var. Sağ çamurluk değişik. 

Boyali degisenli arac alinir ma fiyati ona gore olmali. Motor kaputu da boyali arabaya 90bin cok fazla. Bence ederi 75bin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Lupara :

Boyali degisenli arac alinir ma fiyati ona gore olmali. Motor kaputu da boyali arabaya 90bin cok fazla. Bence ederi 75bin

Kaput ve bagaj taş sekmelerinden dolayı boyalıymış ama dediğiniz gibi fiyat bence de bu durumda yüksek kalıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Katil Balina :

Yok be abi cok cirkin 145 bin buna vercegine Bmw alirsin fistik gibi 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, Katil Balina :

Motor ve şanzıman hakkında bilgi vereyim. 165 bg motor 170 bg lik  BMW 3.20 ied ile aynı motor. Devir çevirebilen ( diğer turbo motorlara göre ) zevkli ve istenildiğinde çok ekonomik olabilen motor. Eat şanzıman ile uyumu güzel. Pejo 508 de bu motor ve şanzımanı kullandım. Şehir dışı 110-115 ile 4,5 yakmıştı. 

Araç hakkında bilgim yok kullanmadım binmedim 🙂

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

33 dakika önce, ozgur35 :

Yok be abi cok cirkin 145 bin buna vercegine Bmw alirsin fistik gibi 

bence çok şık ve güzel hocam, 145 binlik bmw ile uğraşılmaz, süründürür bizi:)

19 dakika önce, M.E.G :

Motor ve şanzıman hakkında bilgi vereyim. 165 bg motor 170 bg lik  BMW 3.20 ied ile aynı motor. Devir çevirebilen ( diğer turbo motorlara göre ) zevkli ve istenildiğinde çok ekonomik olabilen motor. Eat şanzıman ile uyumu güzel. Pejo 508 de bu motor ve şanzımanı kullandım. Şehir dışı 110-115 ile 4,5 yakmıştı. 

Araç hakkında bilgim yok kullanmadım binmedim 🙂

teşekkürler hocam, motor şanzıman çok beğeniliyor araştırabildiğim kadarıyla. o konu sanırim check✓ geriye temiz bir tanesini bulmak kalıyor. bi de bunlar sanırım makyajli kasa, citroen bünyesinde ama baska bir konumlandırmaya sahip. citroen adıyla cıkan  bir önceki versiyonundan kimse motor şanzıman olarak memnun değil. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Katil Balina :

bence çok şık ve güzel hocam, 145 binlik bmw ile uğraşılmaz, süründürür bizi:)

teşekkürler hocam, motor şanzıman çok beğeniliyor araştırabildiğim kadarıyla. o konu sanırim check✓ geriye temiz bir tanesini bulmak kalıyor. bi de bunlar sanırım makyajli kasa, citroen bünyesinde ama baska bir konumlandırmaya sahip. citroen adıyla cıkan  bir önceki versiyonundan kimse motor şanzıman olarak memnun değil. 

Hocam 156 lık motor ve bva tam otomatik şanzıman ise makyajsız kasa. Makyajda 165 lik motor ve eat6 ya geçtiler. Eat6 aisinin çabuk kilitleme oranına sahip şanzımanı. Bva ya göre çok az yakıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

55 dakika önce, M.E.G :

Hocam 156 lık motor ve bva tam otomatik şanzıman ise makyajsız kasa. Makyajda 165 lik motor ve eat6 ya geçtiler. Eat6 aisinin çabuk kilitleme oranına sahip şanzımanı. Bva ya göre çok az yakıyor.

benim baktıklarım 165'lik ve eat6 sanzıman olanlar hocam. biraz bakınca tercih edilmesi gerekenlerin de  bu versiyon olduğu belli oluyor. zaten bir eskisi bayağı yakıyormuş ama bu versiyonda durum bayağı düzelmiş görünüyor. zaten arada neredeyse 30 bin lira fark var, hatta kondüsyon benzerliği göz ardı edilirse fark 50 bin liralara çıkiyor. ilk versiyonlar ekseriyet 2012-2013 model, 165/eat6'lar minimum 2015-2016 model olanlar. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

İyi akşamlar, uzun süredir Mazda 3 Mirai ve 90.yıl arıyordum. Bu sıra Mazda 6 2011 Sport donanımlar da ilgili çekiyor. Fiyatlar yükseldi biliyorum fakat yine de yüksek geldi bana fiyat olarak siz ne dersiniz ?

EMSALSİZ TEMİZLİKTEİlan No: 790290157
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-emsalsiz-temizlikte-790290157/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...