Jump to content

Bu Araç Alınır mı? VI - Ortak Konu

Stormhawk

Tavsiye Edilen Mesajlar

12 dakika önce, AKayhan :

Fiyat için 2011 Mazda 3 kullananlara sormak gerekir.  Maalesef ilan sahibi pazarlik yapmayacagini yazmis.  Isterseniz bir gidip bizzat araci inceleyin.  Ilandan göründügü kadariyla araç güzel görünüyor ama yakindan da görmek gerekir.  Araci çalistirip kisa bir yol yapin.  Eger içinize sinerse alirsiniz.

Aracı ben değil fakat abim inceledi, kullanma fırsatı da bulmuş. Aracın dışındaki ufak kozmetik kusurlar dışında bir problemi yok içi de sıfır gibi dedi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 241
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bende 2012 manuel Mazda 3 var makyajlı kasa. Ortalama 65 civarı edeceğini varsayalım. Arada 15 bin tl fark sanki biraz fazla geldi bana 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, abcsefa :

Bende 2012 manuel Mazda 3 var makyajlı kasa. Ortalama 65 civarı edeceğini varsayalım. Arada 15 bin tl fark sanki biraz fazla geldi bana 

Aracınız impressive paket ve km çok yüksek değilse daha fazla eder diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

54 dakika önce, Mutlu Tekir :

Bence alınmışken makyajlı kasa alınmalı, yol sesinde yalıtımda kapı tokluğunda iyileştirmeler mevcut.

Ama makyajlida da kumandadan cam acma kapama, 4 camin dokunmatik olmasi eksik. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

31 dakika önce, abcsefa :

4 camın dokunmatik olması derken?

Tek dokunuşla otomatik kapanması. Basılı tutmak zorunda kalmıyorsun. 

32 dakika önce, Lupara :

Ama makyajlida da kumandadan cam acma kapama, 4 camin dokunmatik olmasi eksik. 

Abi valla öncelik meselesi. Ben şu güne kadar hiç aramadım. :) Ha tek dokunuşla kapanmış ha basılı tutmuşun ne değişiyor? 
Ayrıca cam butonlarının ışıklı olması ve makyajlının iç mekanının daha iç karartıcı olduğunu da ekleyelim fakat bunlar gövdede ve yürüyende yapılan iyileştirmelerin önüne geçemez bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öyle demeyin hocam 3. nesil için çin'den bunun için kit aldik biliyorsun. 

bence 2. nesil için de vardır aliexpress'te. diğer taraftan rahata alıştıktan sonrası sorun. alışmayınca sorun da  olmuyor.  

geçen gün sanki 20 yıldır anahtarsız giriş ve çalıştırmayla yaşamışım gibi anahtarla arabaya binip çalıştırınca ağır saçmaladım. once kapıları zorladım acılmiyor tabi, neyse anahtarla açtım anahtarı tekrar cebime koydum oturdum gözüm start düğmesi arıyor, yok, tekrar çıkardım çalıştırdım falan sonra  inecem yine düğme arıyorum vs. resmen saçmalıyorum kendi kendime

yani şu yazdıklarımı başkası yazsa en hafif tabirle "hadi len ordan dürrük" derdim kendisine ama durum bu.  insan denen yaratık konfora çok çabuk alışıyor.

23 dakika önce, Mutlu Tekir :

Tek dokunuşla otomatik kapanması. Basılı tutmak zorunda kalmıyorsun. 

Abi valla öncelik meselesi. Ben şu güne kadar hiç aramadım. :) Ha tek dokunuşla kapanmış ha basılı tutmuşun ne değişiyor? 
Ayrıca cam butonlarının ışıklı olması ve makyajlının iç mekanının daha iç karartıcı olduğunu da ekleyelim fakat bunlar gövdede ve yürüyende yapılan iyileştirmelerin önüne geçemez bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Mutlu Tekir

Mutlu Bey oyle demeyin. Uzaktan kumandayla cam acma, benim icin cok onemli.  Cocuklar inerken cami acik unutuyorlar ben kontagi kapatmis oluyorum, araba gunesin altindayken arabaya binmeden daha evden cikmadan camlari acip araci havalandiriyorum vs. 

Cam dugmeleri konusunda haklisiniz. Cok lazim degil ama alisinca insan ariyor. 

Tabi bu yalitim vs. kadar onemli degil, o ayri. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

36 dakika önce, Lupara :

@Mutlu Tekir

Mutlu Bey oyle demeyin. Uzaktan kumandayla cam acma, benim icin cok onemli.  Cocuklar inerken cami acik unutuyorlar ben kontagi kapatmis oluyorum, araba gunesin altindayken arabaya binmeden daha evden cikmadan camlari acip araci havalandiriyorum vs. 

Cam dugmeleri konusunda haklisiniz. Cok lazim degil ama alisinca insan ariyor. 

Tabi bu yalitim vs. kadar onemli degil, o ayri. 

Eklenir bu cam kapama modülü ile.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Mutlu Tekir :

Bence alınmışken makyajlı kasa alınmalı, yol sesinde yalıtımda kapı tokluğunda iyileştirmeler mevcut.

2012 modellerde ciddi anlamda yalıtım daha mı iyi hocam

9 saat önce, ozgur35 :

75 den cok verme 90 yıl dıye 80 den asagı düşmez 75 i zorla

Benim de aklımdaki rakam 75 di bu araç için fakat 75 e inmiyor. 77-78 arasına alınabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 dakika önce, Brkm :

2012 modellerde ciddi anlamda yalıtım daha mı iyi hocam

Benim de aklımdaki rakam 75 di bu araç için fakat 75 e inmiyor. 77-78 arasına alınabilir.

Evet

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

İyi akşamlar herkese aşağıdaki ilan hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bu fiyatlar nereye gidecek ? 😀

SAHİBİNDEN BOYASIZ-HASARSIZ-DEĞİŞENSİZ DÜŞÜK KM MIRAI PAKETİlan No: 754882287
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-boyasiz-hasarsiz-degisensiz-dusuk-km-mirai-paket-754882287/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 dakika önce, Brkm :

İyi akşamlar herkese aşağıdaki ilan hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bu fiyatlar nereye gidecek ? 😀

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-boyasiz-hasarsiz-degisensiz-dusuk-km-mirai-paket-754882287/detay

O fiyata çıkacaksam BM motion alırdım. 

Eski kasaya 4 ileri bir şanzımana istediği kadar düşük km olsun o parayı vermem. Hatta BM reflex de bundaki özellikler (olmasa da kolayca eklenebilecek) zaten var.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-hatasiz-sifir-ayarinda-750211205/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Mutlu Tekir :

O fiyata çıkacaksam BM motion alırdım. 

Eski kasaya 4 ileri bir şanzımana istediği kadar düşük km olsun o parayı vermem. Hatta BM reflex de bundaki özellikler (olmasa da kolayca eklenebilecek) zaten var.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-hatasiz-sifir-ayarinda-750211205/detay

Katılıyorum Mutlu'ya. Eşeğin kulağına suyu kaçırmışlar... Biz de Mirai sattık ama neredeyse Impressive parasına, 2 yıl önce 3 4 bin lira farkla gitti ki, ekstra arının ederi budur, günümüzde de olsun olsun kardeşim 5 6 bin fark eder. Daha 2 3 hafta önce 2014 power, sedefli, hatasız araç aşk 103bine, ki araç 40.000de daha. Yani iki aracı da biliyorum, Miraimi de çok severdim ama arada en az 20.000 fark olmalı bence. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 saat önce, Brkm :

95 cok hocam 115 120 mılyara F30 Bmw alırsın Led farlı sunroofu da denk getırdın mı offf tadından yenmez Led ve sunroof ıkısı bır arada zor bulunuyor malesef :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, ozgur35 :

95 cok hocam 115 120 mılyara F30 Bmw alırsın Led farlı sunroofu da denk getırdın mı offf tadından yenmez Led ve sunroof ıkısı bır arada zor bulunuyor malesef :D

Zaten alacağım araç için maksimum 80 bin düşünüyordum. Mirai donanım için 3-5 bin daha zorlayabilirim belki ama 90-95 bin şu an için mümkün değil zaten. Ya Mazda 3 hayalimi biraz erteleyeceğim ya da BK ve daha uygun BL kasa bakacağım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...