Jump to content

Bu Araç Alınır mı? VI - Ortak Konu

Stormhawk

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir saat önce, Brkm :

Zaten alacağım araç için maksimum 80 bin düşünüyordum. Mirai donanım için 3-5 bin daha zorlayabilirim belki ama 90-95 bin şu an için mümkün değil zaten. Ya Mazda 3 hayalimi biraz erteleyeceğim ya da BK ve daha uygun BL kasa bakacağım. 

95 lere cıkcaksanız Mutlu nn dedıgı gıbı REflex bakın mazda 3 bakın bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 241
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
6 saat önce, metuva :

İyigünler herkese... Bu ilan hakkındaki görüşlerinize ihtiyacım var ? Bu araç alınır mı arkadaşlar yoksa 155.000 TL ye sıfır Mazda 3 power mı almak mantıklı ?Buhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-power-749629925/detay

renk kötü satışı zor olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

40 ıncı yıl  Estoril blue F30 320i de  alabılirsınız Lpg de takılıyor hem de arkadan itiş

Aşığım bu makıneye  :D

phpThumb_generated_thumbnail.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, metuva :

İyigünler herkese... Bu ilan hakkındaki görüşlerinize ihtiyacım var ? Bu araç alınır mı arkadaşlar yoksa 155.000 TL ye sıfır Mazda 3 power mı almak mantıklı ?Buhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-power-749629925/detay

Benzinli olması sorun değilse sürüş zevki, özellikleri,tipi ve rengiyle çok albenili bir araç. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yılda ortalama 6.000 km yapıyorum...Benzinli almak daha mantıklı geliyor...sıfır araç almak ile temiz bir ikinci el araç almak  arasında kararsızlık yaşıyorum...Bir de Yen’i kasa gelecek 2020 de o da zaten uçuk fiyatlara olacak gibi... Sıfır aldığımda Yen’i kasa gelince benim aldığım sıfır arabada zararım da artar gibi geliyor... Sorular sorular ... Kısacası kararsızlık zor iş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, metuva :

Yılda ortalama 6.000 km yapıyorum...Benzinli almak daha mantıklı geliyor...sıfır araç almak ile temiz bir ikinci el araç almak  arasında kararsızlık yaşıyorum...Bir de Yen’i kasa gelecek 2020 de o da zaten uçuk fiyatlara olacak gibi... Sıfır aldığımda Yen’i kasa gelince benim aldığım sıfır arabada zararım da artar gibi geliyor... Sorular sorular ... Kısacası kararsızlık zor iş...

4. nesiller 200 küsür bin liralara gelecek, şahsen param olsa çekinmeden alırım ama artık fiyatlar uçtu gitti, değer mi değmez mi sizin bileceğiniz sey.  gösterdiğiniz araç da tercih sebebi olabilir. ben de zamanında aynen öyle yapmıştım, kazasız vs düşük km almıstım. ayrıca rengi de nefis.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10.11.2019 at 03:38, metuva :

Renk inanılmaz güzel, power, makyajlı kasa, km düşük. Sedan da seviyorsanız tam bastırılacak araba. Biraz uğraşın sahibiyle fiyat her türlü düşmek zorunda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

52 dakika önce, Leanback :

Renk inanılmaz güzel, power, makyajlı kasa, km düşük. Sedan da seviyorsanız tam bastırılacak araba. Biraz uğraşın sahibiyle fiyat her türlü düşmek zorunda.

Sizce fiyat ne olmalı? Alıcı değilim ama ileride satıcı olabilirim. Piyasayı anlamak için soruyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, mertus :

Sizce fiyat ne olmalı? Alıcı değilim ama ileride satıcı olabilirim. Piyasayı anlamak için soruyorum.

Piyasasına hakim değil ancak 2 ay önce 160bine dizel 2018 power verdi Mazda. Çok piyasası olmadığı için araç temizliği herşey demek bunlarda. Düşük donanımlı kazası olan araçlar olduğu gibi duruyor, manueller de aynı şekilde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10.11.2019 at 03:38, metuva :

Bende aracımı almadan önce bu arabayla baya ilgilenmiştim , hatta 135 civarına pazarlık etmiştik. Aklıma takılan tek konu ön ve arka tamponun boyalı olması olmuştu. Nerede boyatılğını bilmediğim için emin olamamıştım. Bu renklerde malumunuz tonu tutturmak oldukça zor oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, target :

Bende aracımı almadan önce bu arabayla baya ilgilenmiştim , hatta 135 civarına pazarlık etmiştik. Aklıma takılan tek konu ön ve arka tamponun boyalı olması olmuştu. Nerede boyatılğını bilmediğim için emin olamamıştım. Bu renklerde malumunuz tonu tutturmak oldukça zor oluyor.

çok takılacak bir mevzu degil tampon boyası, mazda fabrika çıkışı da tutturamiyor zaten. özellikle kırmızı 3. nesillere bakın alayının tampon renkleri gövdeden farklı. yok bilmem malzeme neymiş de onsan dolayi oluyormuş bu. sene olmuş 2019 onu da ben mi çözecem:))

bu arada bmw mercedes'lerde nedense benzeri bir durum yok ya da var ama bu kadar bariz değil. benim arabayı köpek ısırdı ön tampon boyandı. arka tampon ve gövde orjinal. şu an arabada üç renk var. arkadan öne doğru koyu, nispeten acık ve daha açık:)  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabayı da sattım. Artık ciddi ciddi araştırıyorum. Temiz bir ikinci el...Olmadı Mutlu hocam gibi Toyota corolla otomatik alırım.

22 saat önce, target :

Sn. Target aracı gördünüz mü ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

42 dakika önce, metuva :

Arabayı da sattım. Artık ciddi ciddi araştırıyorum. Temiz bir ikinci el...Olmadı Mutlu hocam gibi Toyota corolla otomatik alırım.

Sn. Target aracı gördünüz mü ?

Maalesef görmedim , arkadaşla telefonda konuşmuştuk , konuşmamızdan iyi biri olduğu izlenimini almıştım. Aslında Katil balina nın da dediği gibi fabrika çıkışında bile rengi tam tutturamıyorlar, o yüzden çok takılınmaya bilir boya konusu, ayrıca ben deri koltuklu aldım ama kumaş döşemenin bakımı ve kullanması daha rahat gibi. Sonsuz mavi ve sedan benim çok hoşuma gidiyor. Sıfırını almayı çok istedim ama kısmet olmadı maalesef.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Brkm :

SAHİBİNDEN HATASIZ-BOYASIZ-DEĞİŞENSİZ 48 BİN KMİlan No: 754882287
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-hatasiz-boyasiz-degisensiz-48-bin-km-754882287/detay

Bu aracı almayı düşünüyorum nasıl sizce 

Atıker lpg var fıyat 90 bın cok fazla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Brkm :

SAHİBİNDEN HATASIZ-BOYASIZ-DEĞİŞENSİZ 48 BİN KMİlan No: 754882287
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-hatasiz-boyasiz-degisensiz-48-bin-km-754882287/detay

Bu aracı almayı düşünüyorum nasıl sizce 

Mirai aliyorsaniz fiyat gayet makul. 45bin km de mazda icin zaten sifir km  gibi sayilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...