Jump to content

Bu Araç Alınır mı? VI - Ortak Konu

Stormhawk

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 241
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
40 dakika önce, Mutlu Tekir :

Eski kasaya bu kadar vermek...  Hele de 4 ileri tork konvertörlü fazla yakan bir kağnıya... Bilemedim.

Evet hocam fiyat yüksek bence de fakat piyasa böyle maalesef. 75-80 bin aralığında donanımlı ve düşük km tavsiye edeceğiniz araç varsa alternatif olarak bakabilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

35 dakika önce, Brkm :

Evet hocam fiyat yüksek bence de fakat piyasa böyle maalesef. 75-80 bin aralığında donanımlı ve düşük km tavsiye edeceğiniz araç varsa alternatif olarak bakabilirim.

Hala BM almanız taraftarıyım. 
BL de alacaksanız  Touring de gayet iş görüyor. Zaten dolu araç.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, Mutlu Tekir :

Hala BM almanız taraftarıyım. 
BL de alacaksanız  Touring de gayet iş görüyor. Zaten dolu araç.

BM kasa bütçeyi aşıyor maalesef. Touring donanımları da güzel fakat impressive donanıma göre daha boş kaldığı için pek düşünmedim.

4 dakika önce, ozgur35 :

BM kasa Reflexler de 110 bn tl olmus 🙃

Fiyatlar çok uçuk evet daha da artacak gibi görünüyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, Brkm :

BM kasa bütçeyi aşıyor maalesef. Touring donanımları da güzel fakat impressive donanıma göre daha boş kaldığı için pek düşünmedim.

Fiyatlar çok uçuk evet daha da artacak gibi görünüyor. 

Valla bulabiliyorsanız amenna da, hem km düşük olsa hem en üst donanım olsun hem de fiyatı uygun olsun olmuyor o iş. Touringde yok yok bence. Dolu paket donanım kullanmaya ihtiyaç duyulmayacaksa niye fazladan para verilsin?

Enteresan bu dolu donanım olsun fetişizmi de sadece Mazda kullanıcılarında var galiba. :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2015-cikisli-cok-temiz-sigara-icilmemis-ilk-sahibinden-mazda-749971031/detay

Özgür motion lar ne güne duruyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motıon du dımı en boşu :D

Sunroof koltuk ısıtma cruıse  kullanıcaksanız tourıng mantıklı bence de Zaten cruıse ve koltuk ısıtma sonradan eklenıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2. nesil mazda 3 ler, sırf şu ani manevralarda verdiği müthiş hızlı tepkilerinden dolayı bile alınır. Bugün Kırıkkale - Konya yolunda çukurdan kaçışıma direksiyonun ve aracın verdiği tepkiye ben bile inanamadım. Aracım 100 bin km oldu ya zamanı gelince nasıl satışa koyacağım düşünür oldum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, Brkm :

İlandaki araç için ne dersiniz ? Sübap durumu iyi ise alınır mı bir de km nin biraz yüksek olması düşündürüyor. Fikirlerinizi rica ediyorum, teşekkürler. 

Servis bakımlı Miraiİlan No: 745791940
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-servis-bakimli-mirai-745791940/detay

Supap değiştiyse alınır, değişmemişse 3000 düşülüp alınır. Ağır bakımda ise şanzıman yağı, hidrolik yağlar, v kayış, v kayış kasnak rulmanları değişiyor. 

170bin km.ye kadar bindim, 2 defa yurtdışına çıktım araçla korkmadan. 4 ileri olmasından kaynaklı performans problemi ve 200bin km.den sonra satma zorluğu yaşayabilirim diye alıcı çıktı da sattım. Yoksa çok memnundum araçtan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Mutlu Tekir :

Supap değiştiyse alınır, değişmemişse 3000 düşülüp alınır. Ağır bakımda ise şanzıman yağı, hidrolik yağlar, v kayış, v kayış kasnak rulmanları değişiyor. 

170bin km.ye kadar bindim, 2 defa yurtdışına çıktım araçla korkmadan. 4 ileri olmasından kaynaklı performans problemi ve 200bin km.den sonra satma zorluğu yaşayabilirim diye alıcı çıktı da sattım. Yoksa çok memnundum araçtan.

Teşekkürler hocam aklımdaki sorulara cevap yazdınız. Bahsettiğiniz ağır bakım da 2 bin TL yi bulur sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Brkm :

Teşekkürler hocam aklımdaki sorulara cevap yazdınız. Bahsettiğiniz ağır bakım da 2 bin TL yi bulur sanırım.

Kocaeli'desin. Adem ustada  daha uyguna malolur. Yetkili serviste o kadar tutar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Mutlu Tekir :

Kocaeli'desin. Adem ustada  daha uyguna malolur. Yetkili serviste o kadar tutar.

Satıcı ile konuştuğumda şanzıman yağı değişmedi demişti. Şanzıman yağı değişimi gerekir diye düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

54 dakika önce, Brkm :

Satıcı ile konuştuğumda şanzıman yağı değişmedi demişti. Şanzıman yağı değişimi gerekir diye düşünüyorum. 

Geç bile kalmış, 50-60bin km gibi kararmaya başlıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, Mutlu Tekir :

Geç bile kalmış, 50-60bin km gibi kararmaya başlıyor.

Merserden fiyat teklifi aldım sübaplar ile ilgili orijinal parçalar ile yaklaşık 7 bin TL tutuyor. Yan sanayi ise 4-5 bin TL civarında. Şanzıman yağı için ise 1300 TL civarı bir fiyat verdiler. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Brkm :

Merserden fiyat teklifi aldım sübaplar ile ilgili orijinal parçalar ile yaklaşık 7 bin TL tutuyor. Yan sanayi ise 4-5 bin TL civarında. Şanzıman yağı için ise 1300 TL civarı bir fiyat verdiler. 

Supap değişimini yetkili serviste yaptırmak gibi bir hata yapma sakın. 

Şanzıman filtresi 200tl yağ 7 lt değişse şu anda 65tl litresi. Gerisi işçilik. Sen hesapla artık. Yetkiliye gerek yok. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...