Jump to content

Mazda Navigasyon SD kart (1200 TL)

rewqas87
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bayilerde 2.500TL'ye satılan orjinal navigasyon sistem sd kartıdir. Sıfır hiç kullanılmamıştır.Mazda 3 Mazda 6 Mazda CX-3 Mazda CX-5 2013 sonrası tüm mazda araçlarına uygundur. Takıldığı aracın şasi numarasına göre kodlanır başka araçta kullanılmaz.. 3 yıl ücretsiz harita güncellemesi yapilabilir. Elimde mevcuttur. Ilgilenen arkadaşlara yardimci olurum.

MAZDA CONNECT NAVIGATION SD CARD MAP EUROPE 2018

RUS/TUR/EUR

BJM7-66-EZ1J

VPGMYF-15L100-AE

Mazda 2    2015 -> 2019

Mazda 3    2013 -> 2019

Mazda 6    2015 -> 2019

Mazda CX-3    2015 - 2019

Mazda CX-5    2015 -> 2019

Mazda MX-5 Miata    2015 -> 2019

Coverage:

Austria, Albania, Andora, Belarus, Belgium, Bolgaria, Bosnia Herzegovina, Hungary, Germany, Gibraltar, Vatican, Greece, Denmark, Ireland, Iceland, Spain, Italy, Kazahstan, Kosovo, Lithuania, Leichtenstein, Luxembourg, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Macedonia, Russia, Romania, San Marino, Serbia, Slovenia, Slovakia, United Kingdom, Turkey, Ukraine, Finland, France, Croatia, Chezh republic, Switzerland, Sweden, Estonia.

Supported languages:

English,  French, Dutch, Italian, Portuguese, Espanol, Netherlands, Dansk, Russian, Svenska, Suomi,  Norsk, Cestina, Slovensky, Magyar, Turkсe, Polski, Eesti, Latviesu valoda, Lietuviu, Greece, Hrvatski, Bulgarian, Romana, Srpski, Hebrew, Ukranian.

IMG-20190909-WA0001.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne yazık ki bunun bir değeri kalmadı artık hocam. hem sistemi yoruyor hem de o paraya android auto taktırarak navigasyonun yanında onlarca özelliğe sahip olabiliyorsunuz. ayrica ebay'de falan 40 euroya bulunabiliyordu durum şimdi ne bilmiyorum ama 1200 tl de zaten çok uçuk olmuş. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cx-5 gibi tabela okuma ozelligi ve farkli ozellikler navigasyon karti olmadan aktif olmuyor. Bu ozellik aktif surus ekraninda aktif olmasi icin bu karta gereksinim duyuyor. Bu sebeple bile alinabilir. Dusuncenize saygi duyuyorum. Belki bir arkadasin ihtiyaci olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

09.09.2019 at 16:01, rewqas87 :

Cx-5 gibi tabela okuma ozelligi ve farkli ozellikler navigasyon karti olmadan aktif olmuyor. Bu ozellik aktif surus ekraninda aktif olmasi icin bu karta gereksinim duyuyor. Bu sebeple bile alinabilir. Dusuncenize saygi duyuyorum. Belki bir arkadasin ihtiyaci olur.

Evet bu kart takıldıktan sonra tabela okuma özelliği aktif oluyor. Ben geçen sene yurt dışındaki arkadaşıma ebay üzerinden 35 dolar ödeyerek aldırmıştım. Türkiye'ye direk satışları paypal ödemesi sorunu nedeniyle maalesef yok. Aldığım kart sorunsuz çalışıyor. Bayide satılan ile arasındaki fiyat farkı çok fazla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de araçta var ama sistemi yavaşlattığı için çıkarttım. Genel olarak aracın navigasyonundan memnun değilim zaten, her şeyi Google Haritalar ile hallediyorum artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Arkadaşlar bende sd kart var dışarıdan daha uyguna elde etmiştim. Normalde de 2021 nisana kadar güncelleme desteğim var. Ama ARalık 2019 güncellemesini yaptıktan sonra şimdi kartı takıyorum. Aboneliğiniz sona erdi yazıyor. Daha önce bunu yazmıyordu. Halbuki güncelleme tarihi 2021 e kadar gösteriyor. Bir de canlı trafik bilgisi vs kartımda yok. Sanki en başta var gibiydi güncellemeler yapınca gitti galiba. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı ? Bir sonraki güncelleme geldiğinde güncelleme yapabilecek miyim. Ve de canlı trafik bilgisi bu kartta mı yoktur. Abonelik al dediğimde harici seçenek olarak ekrana geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, fmvurgun :

Arkadaşlar bende sd kart var dışarıdan daha uyguna elde etmiştim. Normalde de 2021 nisana kadar güncelleme desteğim var. Ama ARalık 2019 güncellemesini yaptıktan sonra şimdi kartı takıyorum. Aboneliğiniz sona erdi yazıyor. Daha önce bunu yazmıyordu. Halbuki güncelleme tarihi 2021 e kadar gösteriyor. Bir de canlı trafik bilgisi vs kartımda yok. Sanki en başta var gibiydi güncellemeler yapınca gitti galiba. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı ? Bir sonraki güncelleme geldiğinde güncelleme yapabilecek miyim. Ve de canlı trafik bilgisi bu kartta mı yoktur. Abonelik al dediğimde harici seçenek olarak ekrana geliyor.

yurtdışından uygun dediğiniz muhtemelen klon olanlar olmalı. güncellemeyle bunları safdışı bırakmış olabilirler bilemedim. ama orijinalse eğer bir çözümü mutlaka vardır, servisler çözebilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Katil Balina :

yurtdışından uygun dediğiniz muhtemelen klon olanlar olmalı. güncellemeyle bunları safdışı bırakmış olabilirler bilemedim. ama orijinalse eğer bir çözümü mutlaka vardır, servisler çözebilir. 

Servisten almadım. Daha uyguna getirenlerden aldım. Görseli orijinal, korsan klon olacağını sanmıyorum. Tekrar güncelleme geldiğinde anlaşılır durum. Online trafik bilgisi olan kart ayrı mı onu anlamadım. Bende o sekmelere tıklanmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

51 dakika önce, fmvurgun :

Servisten almadım. Daha uyguna getirenlerden aldım. Görseli orijinal, korsan klon olacağını sanmıyorum. Tekrar güncelleme geldiğinde anlaşılır durum. Online trafik bilgisi olan kart ayrı mı onu anlamadım. Bende o sekmelere tıklanmıyor.

benim bildiğim tek kart var. yurtdışında da aslında fiyatlar yüksek, 300 dolar civarları diye biliyorum. o yüzden orjinal olmayan kopyalar çıktı zaten. 35-40 euroya satılıyordu.  ben de niyetlenmiş ama android auto çıkınca hepten vazgeçmiştim. zaten konudan da malum, türkiye'de fahiş fiyattan satmaya çalışıyorlardı. yine de daha iyi bilen biri yardımcı olacaktır. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, fmvurgun :

Mazda harita konusunda Mazda Tool Box  programı ile SD kartınızdaki haritayı 3  yıllık güncelleme ücretsiz.haritayı kullanmaya devam edersiniz 3 yıl geçsede sadece güncel alamazsınız.

Benim SD kartı ilk takıp Araçta aktive olunca online trafik güncel yakıt ücretleri aktifti ama tam hatırlamıyorum ilk güncelleme ile ilk kullanım süresi var ondan sonra bu online trafik olayı Mazda Tool Box ile bağlanınca ücrete tabi oluyor.

IMG_E3382.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Herkese merhaba, 2010 model BL kasa Mazda 3 için Türkiye uyumlu navigation card bakıyorum. nereden bulabilirim, yardımcı olabilecek kimse var mı. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Herkese merhaba konu eski biliyorum, sadece bir paylaşımda bulunmak istedim. Ben de bu kartı sahibinden.com'dan oldukça uygun bir fiyata aldım. Mazda toolbox ile güncellemek istedim ve aşağıdaki gibi bir hata aldım. Mazda tarafından satılan 17000T'lik fiyatla kıyaslandığında böyle bir hata vermesi gayet normak tabi. Araçla yurtdışına çıkacağım için almıştım ve yurtdışında çok işime yaradı. Bu arada son derece kullanışlı bir navigasyon sistemi olduğunu söyleyebilirim.

merror.jpg

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında pişmiş aşa saf su katmak istemiyorum ama ben bu navigasyon konusunu çözmek amacıyla daha farklı bir çözüm üretmiş ama uygulamaya koymamıştım.  Hala bazen düşünüyorum ama şimdilik konu askıda duruyor.

GPS konusunda bence dünya lideri olan Amerikan GARMIN firması otomobil, gemi, uçak, vs için bu taşıtlara kolayca konabilen navigasyon cihazları üretiyor.  Hatta milyon dolarlık yatların birçoğunun GPS sistemi Garmin markasını taşır.  Garmin otomobil GPS sistemleri Garmin DriveSmart diye anılıyor ve birçok modeli var.  Garmin web sitesini isterseniz ziyaret edebilirsiniz.

GPS Navigation | Car GPS | Navigation Systems Cars | Garmin

Gerçi Garmin kendi web sitesinden de satıyor ama bildiğimiz Amazon bu ürünleri birazcık daha düşük fiyatla satıyor.  Sadece bazı ürünler her an Amazon'da olmayabiliyor ve sipariş vermek için beklemeniz gerekebiliyor.  Dilerseniz Amazon.com web sitesindeki kutucuğa isim yazarak cihaz arayabilirsiniz.  Bu bahsettiğim Türk Amazon sitesi değil orijinal Amerikan Amazon sitesi.

Ancak, şöyle bir sorun var.  ABD'den satın alacağınız bu ürünler North America haritası ile geliyor ama bunun da kolay çözümü var.  Ben uzun zaman önce bir ara Garmin marka ama trekking için kullanılan ufak portatif uygun fiyatlı bir GPS cihazı satın almıştım.  Bunda da North America haritası vardı ama konuyu çözdüm.

Karaköy Istanbul'da tüm Türkiye için Garmin cihazlarının tek yetkili bayii/servisi var.  Bayii ismi Baytekin Teknik Cihazlar Tic. Ltd. Şti.  Telefonları (212) 293 95 58.  Webde ararsanız kolayca bulursunuz.  Bunlar ABD'den (veya Amazon'dan) satın aldığınız herhangi bir Garmin GPS cihaza ufak bir bedele Türkiye haritası akuple ediyor ama cihazı onlara götürmeniz (veya kargo etmeniz) gerekiyor.  Ben kendi trekking cihazımı bizzat onlara götürmüştüm ve cihazıma bayağı Türkiye haritası koydular.

Şimdi diyeceksiniz ki ben bir GPS için bu kadar zahmete neden gireyim.  Mazda için bulduğunuz çözüm maalesef o Mazda'da kalıyor.  Yukarıda anlattığım çözüm ise portatif olduğu için her araçta kullanılabilir.  Aracı satarken GPS'i de vermek zorunda kalmazsınız.  Ayrıca, ileride cihazla ilgili herhangi bir sorununuz olursa Baytekin firmasına başvurma olanağınız olur.

Telefon konusuna gelince, ben telefon çözümünü araçta uygulayamıyorum çünkü telefon ekranı bana göre küçük kalıyor ve bu nedenle pek işime gelmiyor.  Yukarıda anlattığım Garmin çözümü bana göre çok daha pratik ve profesyonel çünkü GPS deyince ben Garmin anlıyorum.  (Garmin deyince de GPS)

Benden söylemesi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

04.05.2023 at 16:55, Serdar74 :

Herkese merhaba konu eski biliyorum, sadece bir paylaşımda bulunmak istedim. Ben de bu kartı sahibinden.com'dan oldukça uygun bir fiyata aldım. Mazda toolbox ile güncellemek istedim ve aşağıdaki gibi bir hata aldım. Mazda tarafından satılan 17000T'lik fiyatla kıyaslandığında böyle bir hata vermesi gayet normak tabi. Araçla yurtdışına çıkacağım için almıştım ve yurtdışında çok işime yaradı. Bu arada son derece kullanışlı bir navigasyon sistemi olduğunu söyleyebilirim.

merror.jpg

adamlar gayet açık ve net bir şekilde, olabildiğince de nazikçe uyarmış:))

bir şekilde sobelenmişsiniz, geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Katil Balina :

adamlar gayet açık ve net bir şekilde, olabildiğince de nazikçe uyarmış:))

bir şekilde sobelenmişsiniz, geçmiş olsun.

Evet uyarıları için teşekkürler :)) ve bu arada kart yurtdışında çok işime yaradı. Burada zaten kullanmaya gerek yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...