Jump to content

Jantları Beyaza Boyatsam Nasıl Olur?

CaRaBeeN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Murat bence de hiç bulaşma. Ama gidip ucuzundan bir sac jant alıp onları boyatabilirsin. Yine de yakışacağına inanmıyorum. İş ki orjinal jantlar heba olmasın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

krom jantı hiç sevmem..

siyah yapan var ama siyah hatch e yapmış..titanyum gri hatche yapanı görsem..

aslında şu var..ben hele bir yaz gelsin arabayı yine yıkama parlatma operasyonu yapınca jantları da temizleyince zaten beyaz gibi parlıyor..oradan yola çıkarak düşündüm bunu..daha bir hoş görüntü oluyor tertemiz bembeyaz parlayınca..

wMTEzMTk3NzZzNDEzZGZkMzF5NTQx.jpg

wMTEzMTk3ODZzNDEzZGZkMzF5NTQx.jpg

wMTEzMTk5MjZzNDEzZGZkMzF5NTQx.jpg

img03161wm.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bence hic yapma öle bisey.. jantı degistirmeyi düsünmüyorsan bence buna hicbise yapma :) amerikada ki standart 17"lerden olsa belkide bizim 16"lerde sırıtır napsan diye düsünüyorum.. lastik yanakları fazla yüksek,, yayda yok.. bu halde jantı boyarsan gözler direk janta kayar ama güzel gözükmez bu eksikliklerden dolayı.. su andaki halinde hiç olmazsa normal görünüyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardesım beyaz beyaz arabada guzel duruyor bence tabıkı

senın renge krom sıyah daha guzel durur tabı yıne bence

benım arabam sıyah bılıyorsun bende sıyah krom yada sıyah kırmızı serıtlı arıyorum cok guzel durmustu bır baska arabada tabıkı yıne BENCE :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Murat Abi yapma bence de illa boyatacağım diyorsan aha uyumlu bir renk -TiGri ile- seçilebilir..Ama yarın öbürgün değiştirmek istersin jantı eskisini satacak olursun beyaza boyanmış Mazda3 jantı satmak biraz zor olur bence o yönden de düşünmek lazım :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...