Jump to content

Direksiyondan gelen ses

AliG32
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar,

Aracım 2006 model mazda 3 aracımı ilk çalıltırmadan sonra bir iki dk yol gittikten sonra direksiyonda sağa sola çevirmelerde sürtme sesi gibi ses geliyor.Varmı acaba daha önce bunun gibi bir sorunla karşılaşan ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Umariz öyle değildir ama eger direksiyon kolonunda bir ariza varsa kolonun değişmesi gerekebilir.  Bu da hem pahalli hem de az bulunan bir parça.  Bunu Mazda yetkili servis bilebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gacur gucur lastik sesi gibiyse ses,direksiyon kutusu çubuğunda dışında çevreleyen yüzük lastik var,zamanla eskiyor ses ondan gelir,benim de 2005 mazda 3 de vardı,lastik degisdi sorun gitti

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, 67Bulent1976 :

Gacur gucur lastik sesi gibiyse ses,direksiyon kutusu çubuğunda dışında çevreleyen yüzük lastik var,zamanla eskiyor ses ondan gelir,benim de 2005 mazda 3 de vardı,lastik degisdi sorun gitti

Evet ses lastik sesi gibi deniyim bi nerden bulabilirim onun lastiğini ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, AliG32 :

Evet ses lastik sesi gibi deniyim bi nerden bulabilirim onun lastiğini ?

Ben Ankarada özel mazda servisinde İsmail Çimel ustaya yaptırdım.İstanbulda da yetkili veya özel mazda servisi vardır,direksiyon kutusu yerinden çıkarılıyor ve kutuyu açmıyorlar sadece kutuyla demir çubuğu birleştiren yerdeki yüzük lastik değisiyor,iyi bir direksiyon tamir yeri de belki yapar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...