Jump to content

Mazda Uzatılmış Garanti Rezilliği

erdi24
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2015 Model CX-3 aracım şuan da 95 bin km. Aracın maf sensörü arıza lambası yaktı ve garantiden değişimi için Çekmeköy Akyıldız Mazda servisinde değişim talebinde bulunduk. Aracın 3 yıllık Mazda garantisinin bittiğini ve uzatılmış garanti kapsamında sigorta şirketinden gelecek onaya göre değişeceği söylendi. Uzatılmış garantiden sorumlu sigorta şirketi bu arızayı karşılamadıklarını belirtti. Ben uzatılmış garantiden motorum da olan bir arızayı tamir ettiremiyorsam neden dışarıda 500 liraya yapabileceğim bakımları servislerde 2.5 katı fiyatlara yaptırıyorum? Uzatılmış garantiden sadece ıvır zıvır direksiyon kılıfı değişiyor ise neden uzatılmış garanti var?Servislerde dışarıda bakım yapacağımı söylediğim zaman motor ve elektronik aksam garanti dışı kalır deniyordu. Şimdi ne olacak ?Gerçekten şuan hukuki süreç başlatmayı düşünüyorum. Ne yapmam lazım rezil oluyoruz tamamen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

43 dakika önce, Lupara :

Bizim ulkenin esnafinin acgozluluk anlayisi iste. Binlerce lira kazanirlar, 500 liradan kacinirlar. 

Mazda karsilamiyor mu ki?

Mazda, uzatılmış garantiye topu atıyor. Onlar da karşılamayıp red cevabı veriyor. Bilmiyorum çıkmaza girdim bugün servisim ile tekrar görüştüm uğraşacaklar. Kısacası Mazdanın kendi verdiği 3 yıl garantiden sonrası yalan dolan 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben herter'de uzatılmış garanti ile ilgili bir sorun yaşamadım. daha kaç ay once 2015 aracın gergi bilyası garantiden değişti mesela. bana kalırsa servisin tutumu ile ilgili bir sey. bi iki yere de yazdım gerçi burada. ama bir karışıklık olduğu kesin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Uzatılmış garantinin red vermesinin cevabı aracın benden önce ki sahibinin bir bakımıni bin km geçirmesi imiş. Ancak servisimin yaptığı araştırma sonucunda aracın Anadolu Aracı olması ve bakım için şehirler arası yol yapması gerekçe gösterilerek İyi niyet garantisi kapsamına girdi. Parçam 1 hafta önce garantiden değişti. Mazda Akyıldız olayı halletti. Sağolsunlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 saat önce, erdi24 :

Uzatılmış garantinin red vermesinin cevabı aracın benden önce ki sahibinin bir bakımıni bin km geçirmesi imiş. Ancak servisimin yaptığı araştırma sonucunda aracın Anadolu Aracı olması ve bakım için şehirler arası yol yapması gerekçe gösterilerek İyi niyet garantisi kapsamına girdi. Parçam 1 hafta önce garantiden değişti. Mazda Akyıldız olayı halletti. Sağolsunlar

güzel haber, geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...