Jump to content

Aküm Arızalandı Sanırım

awarahoon82
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Öncelikle Selamlar herkese.Arkadaşlar arabayı çalıştırırken zorlanmaya başladı.Kontak kapalı ve çalışırken değerler resimdeki gibi.Daha 3 sene ancak oldu sanırım ama arızalındı.kontak kapalı en az 12.30 olmalı diye biliyorum.İyi Çalışmalar.

IMG_20200815_103813.jpg

IMG_20200815_071613.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kanka benimde akü mefta oldu garajjda yatıyo yeni gördüm bu siteyi üye oldum akü bitmeden önce i stop devre dışı olması zaten belirtisi bu o zaman uygun bi zamanda bakım yaptırman gerek aküye 17.5 şoklamayla anca kendine geliyo gelelim akü meselesine banner 60 ah efb start stop tavsiye ederim kafan rahat olur agm alma iyidir ama i eloop olmadığı için faydası olmaz zararıda

image.jpg

image.jpg

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şarj Cihazı Aldım Bir Adet.Onuda Ölçtüm 10 Volt Çıktı.Sanırım Ölçüm Aletimin pili Zayıfladı.O Yüzden Yanlış Değer Verip Yanıltı Beni.Gelelim Konumuza O Zaman Akü Sağlam Gözüküyor Şimdilik.Sorun Marş Motorunda Olabilir.Marş Motor Kömürlerini Nasıl Satın Alabilirim Onları Bir Yenilesem.Bilginiz Varmı Acaba ? İyi Çalışmalar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Mehmet Özdemir :

iyi de arkadaşımızın arabası mazda 323, start stop akü iyi bir tercih mi?

kanka start stopsuzuda vardır sanırım bide allah aşkına mutlunun taktığı akünün üzerindeki demir bağlantısının özenine bakarmısınız bişeyde artık demiyorum görüyorsunuz 🙈🙉🙊siteden de ayrılıyorum bizim millet tofaş doğan serçe kartal cı arçelik bekocu kanka ar-ge yok bizde ama allaha şükğr bende ar-ge var iki gündür tüm akücülerle birebir muhattap oldum kendileri bile akü raf ömründen tut güneşin önüne cama dizmiş 2018 aküleri (agm akü istiyorum dedim biriside çıkıp akün kaput içindemi diye sormadı)

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, awarahoon82 :

10 Volt Çıktı.Sanırım Ölçüm Aletimin pili Zayıfladı.

İlk önce ölçü aletinden emin olmak gerekir, 9 volt bir pil bulup ölçebilir misin? 

Fotoğraftaki ölçü aletinde pil bitiyor emaresi yok çünkü. Ekrandaki dijitler de oldukça okunaklı 

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...