Jump to content

Mazda 3 BK HB 2007 Model MPS Tampon

hkorkmazz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abilerim öncelikle selamun aleykum sene oldu 2021 ama hala 2007 model hb aracıma mps tamponlarını ve spoilerini TR de bulamıyorum bana yardımcı olabilecek birisi var mı ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya abi inan sıkıntılı günler geçiriyorum son zamanlarda,  aracımın motoru arıza verdi idarelik bir şeyler yaptılar aracı satmaya karar vermiştim geçen ekspere soktum ( Alırken sokmamıştım ) acaba masrafa değer mi diye eksper raporu güzel çıktı . Toplamaya karar verdim . Hem kaporta hem motor olarak toplamayı düşünüyorum lakin parça konusunda sorunlar yaşıyorum . Çoğu parçanın yan sanayisi bile yok sadece çıkma var . Burda 900 tl olan eksantrik milleri aliexpresste 80 90 tl ye geliyor ama aliexpress güvenilir mi daha önce alısveriş yapmadım çıkamıyorum işin içinden :)) 

Ne ustası var samsunda ne de parçası :((

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim tecrubelerime gore, bu kadar dayanikli bir arabanin motorunda -hararet yapmadiysa- cikabilecek tek sorun subap sorunu olabilir. O da kompresyon testiyle anlasilir. 

Bence siz araci bilmeyen adamlara elletmeyin. Bizuk bozuk kullanin daha iyi.
 Hem gereksiz yere para harcarsiniz hem de yuksek surus keyfi olan aracinizin tadini alamazsiniz. 

Parca konusu sikinti olmaz. Siz henuz ilgili yerleri bulamamissiniz bence. 
Ayrica aliexpress guvenilir ama buyuk parcalarda kargo ucretine dikkat edin. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...