Jump to content

Mazda 3 2016 arıza ışıkları yanıyor

Ync
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba hayırlı akşamlar 2016 mazda 3 dizel power sense aracımı 2017 yılında aldım. Aldıktan 6ay sonra arıza ışıkları yanıp sönmeye başladı birkaç defa servise gittim söndürdüler. Bu bir buçuk yıl kadar sürdü. Bu arada Mazda haldıza gidiyorum. 

Sonrasında bir motor sol taraftan aracıma çarptı ve farımın plastik kısmı kırıldı. Kaza enteresan olduğu için uzatmayacağım. Ben farı birazda mecburen kartal sanayi de plastikten kalıp döküp yapan bi ustaya yaptırdım. Yine servis zamanım yaklaşmıştı ki arıza ışıklarım yeniden yanmaya başladı. Neyse zaten servise gideceğim diye dikkate almadım. Servise gittim servis ışıkları söndürdü yok bi şey dediler. 

Ben onlar işini bitirdikten sonra kaza yaptığımı farı da yaptırdığımı söyledim önce inanamadılar. Sonra usta işinde baya iyiymiş vs muhabbeti döndü. Neyse sonra usta bana dedi ki bu ışıklar kazadan dolayı yanıyor. Dedim ustam emin misiniz ben size kazayı söylemesem haberiniz olmayacaktı. Velhasıl işi çözemedik hala ara sıra ışıklar yanıyor.

şimdi kısa bilgiler vereyim 

viraja çok Hızlı girdiğimde ışıklar yanıyor

bazen araba güneşte kalırsa yanıyor 

bunların bi irtibatı ve alakası var mı bilmem ama sorum şu benim gibi bir sıkıntısı olan var mudır

varsa nasıl çözmüştür

ne tavsiye edersiniz

80B9FCDC-085F-4B60-920E-685950234E64.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

01.08.2021 at 22:53, AreY :

Işıklar yanınca araçla ilgili bir değişiklik oluyor mu? Çekişten düşme vs gibi.

Araçta fiziken hiçbir değişiklik yok, gidişte çekişte hissedilen bir şey olmuyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...