Jump to content

Mazda 3 2015 hız göstergesi sorunu(power paket)

Tadutadu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhaba;

2 saat önce devir saatinin altindaki hiz gostergesi araci calistirdiğim anda gitti. Abuk subuk şekiller mevcut. Daha önceden basina gelen, gelipte çözen oldu mu ?

Boşta fren pedalina basmadan kontak actigimda normal sekilde 0 rakami geliyor. Fakat 1 saniye geçmeden butunluk bozluyor.

IMG-20210821-WA0006.thumb.jpeg.3cf3d632eb69e9c3e7dc3ed6c965008e.jpeg

IMG-20210821-WA0004.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, Tarahumara :

Hız göstergesinin ledlerinde sıkıntı olabilir. Dijital hız göstergesi hariç, diğer kısımlarda sorun var mı kadranda?

Diğer yerler şu an sağlam, 

Şöyle bir şey var, calistirmadan kontagi verdigimde 0 rakami normal olarak geliyor, 1 saniyede kayboluyor

Yurt disinda bir forumda denk geldi, orada servis direk devisim demis.

Burdaki fiyati tahmin bile edemiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yenisini alsanız 4-5 bin tl civarı tutar en az buradan. Çıkmacılardan ya da yurt dışından kullanılmış olarak alıp, kodlamanız en mantıklı çözüm gibi eğer garanti kapsamında değilse araç. O şekilde de 2.000 tl civarı bir maliyeti olacaktır. Ya da belki işten anlayan bir elektronikçi basit bir şekilde yapabilir bilemedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tam yetkili servis bakımlı ise araç mutlaka servise gidip durumu gösterin. 2014 olduğu belli oluyor kadrandan ama yine de iyi niyetten belli bir yüzdesini karşılama ihtimalleri yok değil.

Bu şekilde çözüm olmazsa cepten değiştirmeden önce iyi bir gösterge elektronikçisine gidin derim, daha sonra çıkma bulup uyarlama, son çözüm orjinali ile değişim olsun, muhtemelen epey ciddi bir rakamdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servise sormaya çekiniyorum, dediginiz gibi 4-5 en az derler, şu an imkansiz.:)

şu tamir olayını araştiracağim.istanbulda bildiginiz yer varsa talibim :) Onceki sahibi maalesef 60.000 km den sonra garantiyi bozmuş. O yuzden iyi niyet hayal oldu.

teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...