Jump to content

3.Nesil Mazda 3 Kayış Gergi Bilyası

bayfeynmann
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba, aracımın (benzinli) kayışının gergi bilyasının değişmesi gwrekiyor. Araç 115binde. Ankarada yan sanayiisini bulamadım hiç. Orj fiyatı ise 3.5k₺ civarında..çok pahalı..istanbul ya da diğer şehirlerde yaşayan arkadaşlar servisçinize sorabilir misiniz ya da beni yönlendirebilir misiniz kendilerine? Yan sanayii bu parçayı değiştireyim. İlla ki orj olması gereken hassaslıkta bir parça değil yani altı üstü geriyor kayışı. Varsın 60.000km gitsin sorun değil...cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
28.03.2022 at 12:30, bayfeynmann :

Arkadaşlar merhaba, aracımın (benzinli) kayışının gergi bilyasının değişmesi gwrekiyor. Araç 115binde. Ankarada yan sanayiisini bulamadım hiç. Orj fiyatı ise 3.5k₺ civarında..çok pahalı..istanbul ya da diğer şehirlerde yaşayan arkadaşlar servisçinize sorabilir misiniz ya da beni yönlendirebilir misiniz kendilerine? Yan sanayii bu parçayı değiştireyim. İlla ki orj olması gereken hassaslıkta bir parça değil yani altı üstü geriyor kayışı. Varsın 60.000km gitsin sorun değil...cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Merhaba, ne yaptınız bilya işini? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, Montimpex :

Merhaba, ne yaptınız bilya işini? 

İnternette bir sitede INA marka (bildiğim kadarıyla mazdanın orjinal üretimini yapan marka) aldım. Taktım, sorun yok

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...