Jump to content

Mazda 626 benzin&LPG mi yoksa dizel mi?

mchtrhn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba. Önümüzdeki günlerde bir Mazda 626 almayı düşünüyorum nasipse. Siz değerli kardeşlerim ve abilerimin değerli görüşlerini merak ediyorum. 1992/1998 model benzin/LPG mi yoksa 2001 model dizel mi daha iyidir? Ne tavsiye edersiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, AKayhan :

Bence olabildiğince yeni model senesinde ve düşük km salt benzinli Mazda 626 daha iyidir.

Dizel olan 2001 model 174bin km benzin/LPG olanlar 250bin üzeri hep. Salt benzinli yok desem yeridir yani. Dizel olanlarda kronik sorunlar filan var mı acaba diye bi çekiniyorum açıkçası

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, mchtrhn :

Dizel olan 2001 model 174bin km benzin/LPG olanlar 250bin üzeri hep. Salt benzinli yok desem yeridir yani. Dizel olanlarda kronik sorunlar filan var mı acaba diye bi çekiniyorum açıkçası

Dikkat edeceğiniz tek kronik sorun rölantide dalgalanma.

Klimalı olan ve olmayan versiyonları var.

Ayrıca benim tavsiyem ya 90/91 model olanlarda yada 98/2000 modellee bakmanız.

92/97 model olanlarda temizini bulmak nedense pek mümkün olmuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Zealot :

dizelin parçası yok.

lpg li iyidir.  

lpgden dolayı mazda 626'nın hiçbir parçası eskimez 

O zaman dizel seçeneğini direkt eliyorum. Zaten bu piyasa şartlarında elimizde avucumuzda ne varsa döküp sorunsuz araba almaya çalışıyoruz. Sürpriz masraf çıkaran arabayla uğraşmayalım bir de.

Bir saat önce, Lupara :

Dikkat edeceğiniz tek kronik sorun rölantide dalgalanma.

Klimalı olan ve olmayan versiyonları var.

Ayrıca benim tavsiyem ya 90/91 model olanlarda yada 98/2000 modellee bakmanız.

92/97 model olanlarda temizini bulmak nedense pek mümkün olmuyor.

Sadece temizini bulmak sorun olduğu için mi 92/97 model tavsiye etmiyorsunuz. Yoksa başka bir şeyler de var mı? Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...