Jump to content

Kapı İçindeki Aydınlatma Lambasnın Kapağı (90-94)

hayalet41
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda 323 glx sedan aracım var kaç tane hurdacı gezdim fakat kapıyı açtığım zaman kapımda yanan lambanın (şöför kapısı)dış kapağı yok lamba açıkta yanıyor konsul sonunda ki kül tablasının kapağı yok kırılmış bu eksiklerimi temin etmek için yardımcı olabilirmisiniz ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Mazda 323 glx sedan aracım var kaç tane hurdacı gezdim fakat kapıyı açtığım zaman kapımda yanan lambanın (şöför kapısı)dış kapağı yok lamba açıkta yanıyor konsul sonunda ki kül tablasının kapağı yok kırılmış bu eksiklerimi temin etmek için yardımcı olabilirmisiniz ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

izmit'te: Beyaz oto + Güven Oto. bunlara sordun mu hiç? yetkili servise de sorabilirsin, Hikmet ustaya selamımı söylersen yardımcı olacaktır ;)

istanbulda bir iki yer var, yarın akşam gelebilirsen mangal başında ayrıntılı konuşuruz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bir terslik olmazsa akşama yanınızdayım

tamamdır. malzemeleri orada toplandıktan sonra alıp masraf paylaşılıyor, şimdiden bilgin olması açısından söyleyeyim dedim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilginize teşekkürler parça bulursanız kargosunu ödemeyin ben öderim yanlız dikkat edelim olmayab bir parça olduğu için hurdacılar faiş fiyat isteyebilir öyle durumda alamam ben şimdilik bir arabanım sinyal lambasını keserek kapattım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim bir arkadaşımda var yarın fiyatını öğrenip yazarım

bende bakarım burdan çıkmacılardan, kemer tokası almıştım gecenlerde yine giderim

abicim bende isatnbuldayım ama bakamıyorum bulursan bi zahmet haber ver banada,bu saate kadar çalışıyorum ne arabayla ilgilenebiliyorum nede evle :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sordum bir tanıdığımda var parçacı orjinal ambalajında sıfır parça 25 ytl diyor isterseniz telefonunu veririm konuşursunuz belki fiyatta bir şeyler yapar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sordum bir tanıdığımda var parçacı orjinal ambalajında sıfır parça 25 ytl diyor isterseniz telefonunu veririm konuşursunuz belki fiyatta bir şeyler yapar

ok.teşekkür ederim.tel nosunu bkliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

aynı olay bende de vardı ılk aldıgımda... şahin in arka sinyal plastik camını kavısınden kestım ,ısıtarak orjinal kıvrımını yakaladım ve zımba telinden kucuk tırnaklar yaparak yerıne taktım daha sexy ısık verıo kapı acılınca hehaa ... manyaklık parayla deıl ya ? vaktım yok parca aramaya neyım ...bı de sevıom bole seyle urasmayı ...yapcak bıse yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynı olay bende de vardı ılk aldıgımda... şahin in arka sinyal plastik camını kavısınden kestım ,ısıtarak orjinal kıvrımını yakaladım ve zımba telinden kucuk tırnaklar yaparak yerıne taktım daha sexy ısık verıo kapı acılınca hehaa ... manyaklık parayla deıl ya ? vaktım yok parca aramaya neyım ...bı de sevıom bole seyle urasmayı ...yapcak bıse yok :)

ne güzel...abıcım....he bu arada bızde odemıslıyız...hanı toprak ayagından degıl.ama odemıs nasıl hıc gıdemedım..yakınmısın odemıse?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

ya evet bu kapı içindeki ışığın plastik kapağından bulabilir miyiz sanayide sağ kapınınkini kaybettiler sonrada orda zaten yoktu dediler deli oldum :jedi::sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

10 numara bir çözüm

bende plastikler var tırnakları yok ban bali ile yapıstırıyorum:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...