Jump to content

Araç Tavsiyesi

abcsefa
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba, şu anda 2013 model Opel Astra J 1.6 115 HP kullanıyorum. Model yılı yüksek bir araç almak istiyorum, ortalama bütçem ise 1 milyon TL. 

Honda Civic

Toyota Corolla 

Mazda 3 

Vw Golf 8 manuel 

seçeneklerim arasında. 
Sizce bu bütçeye yazdıklarım dışında da olabilir hangi aracı tercih etmeliyim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben kişisel olarak hibrid Toyota Corolla derdim.  Bana göre tek dezavantajı manuel vites olmaması.

Ben olsam VW Golf'u listeden çıkarırdım.  Mazda ise servis problemi ile beni uzaklaştırdı kendinden.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim @AKayhan Bey. Consumer Reports sitesi üzerinden verdiğiniz diğer bilgilerden de istifade ediyorum sağ olun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gönderdiğiniz makaleyi açamadım maalesef. Linki açtığımda “This service is temporarily unavailable, please try again later.” şeklinde bir sayfa açılıyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendi sitesine bakmıştım, ücretli bir uygulama olduğu için kimi verilere erişim kısıtlı.

Bu link açıldı, teşekkür ederim. 

Şu an ilk gönderdiğiniz link de açılıyor. Cep telefonunda denemiştim sanırım o yüzden açılmadı, bilgisayarda sorunsuz açılıyor. 

https://www.consumerreports.org/cars/used-cars-to-avoid-buying-a4034931071/?itm_source=parsely-api

Örneğin böyle bir makaleleri var ancak yazının tamamına erişime izin vermiyor, üyelik istiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Consumer Reports maalesef ücretli bir site.  Ben her sene KK ile $39.00 ödüyorum.  Aslında değdiğine inanıyorum ama bir taraftan da ABD ile ilgili veriler olduğu için bırakmayı da düşünüyorum.

Yukarıda verdiğiniz link bende açılıyor.  Onu da göndereyim, belki ben gönderince sizde açılır.

60 Used Cars to Avoid Buying - Consumer Reports

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, AKayhan :

Consumer Reports maalesef ücretli bir site.  Ben her sene KK ile $39.00 ödüyorum.  Aslında değdiğine inanıyorum ama bir taraftan da ABD ile ilgili veriler olduğu için bırakmayı da düşünüyorum.

Yukarıda verdiğiniz link bende açılıyor.  Onu da göndereyim, belki ben gönderince sizde açılır.

60 Used Cars to Avoid Buying - Consumer Reports

Erişim yine sınırlı. İlginiz için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28.08.2024 at 16:47, AKayhan :

Ben kişisel olarak hibrid Toyota Corolla derdim.  Bana göre tek dezavantajı manuel vites olmaması.

Ben olsam VW Golf'u listeden çıkarırdım.  Mazda ise servis problemi ile beni uzaklaştırdı kendinden.

ben de tercihimi corolla'dan yana yapardım. ilk başta aklıma civic turbo geldi lakin fiyatlara bakınca 1 milyon liraya mevcut astra'ya göre sadece  daha beygirli bir araç alınmış gibi hissettirecekir. 1 milyon lira bandında listelenen corolla'lar hem gayet yeni ve donanımlı hem de daha diri otomobiller.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...