Jump to content

Boya bakım vs hakkında...

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Arkadaşlar, malum yaza giriyoruz aracını iç dış bakım yaptırmak isteyen varsa  bu mesaja  ismini eklesin gidip ziebarttan ona göre fiyat isticem  şu an benimki dahil 3 araç halihazırda mevcut sayı artarsa club vs indirimi için diretiriz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

boya koruma yaptırmıştım ben onun 6 ayda olan yenilenmesi geliyor beni de ekle bülent abi...

ama dediğim gibi 0 dan boya koruma değil sadece yenilenmesi olayı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

boya koruma yaptırmıştım ben onun 6 ayda olan yenilenmesi geliyor beni de ekle bülent abi...

ama dediğim gibi 0 dan boya koruma değil sadece yenilenmesi olayı...

tamam sölediklerine göre eski kaplamayı söküp parlatıp yenisini yapıolar
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

arkadaşlar az evvel yenibosna ziebarta gittim, Sevan beyle görüştüm

fiyatlar,

daha önce diamond gloss boya koruma+detaylı iç temizlik ve koruma+motor+su itici yapılmıştı aracıma tamamının yenilenmesi 300 ytl nakit

eger daha önce araca ziebart uygulandıysa, ultra boya korumanın yenilenmesi 100ytl diamon gloss un yenilenmesi 150 ytl

araç ziebartsızsa iç temizlik + dış boya (çiziklerin alınması parlatma  ve 6 aylık koruma +motor temizliği) korumasız diye geçiyor 260 ytl

araç yine ziebatrsızsa iç dış motor koruma (korumalı 1 yıl garantili) 330 ytl

fiyatlar nakit fiyatlar kredi kartı olursa kdv biniyor  3 ile 6 taksit yapılıyor karta göre

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

güzel fiyatlar abi...

benim arabaya bu yukarda yazdığın ilk şekil sadece diamond la değil ultra boya korumayla yapıldı diamond u 0 km araçlara yapıolar o açıdan benimki ultra boya koruma , motor yıkama ve koruma , detaylı iç temizlik, su itici yapılmıştı benim için fiyat da 300 ytl mi olacak şincik...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

güzel fiyatlar abi...

benim arabaya bu yukarda yazdığın ilk şekil sadece diamond la değil ultra boya korumayla yapıldı diamond u 0 km araçlara yapıolar o açıdan benimki ultra boya koruma , motor yıkama ve koruma , detaylı iç temizlik, su itici yapılmıştı benim için fiyat da 300 ytl mi olacak şincik...

evet aynı olur sanırsam, daha düşecegini sanmıyorum
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Helin çok doğru söylüyorsun bencede yazık, bu kadar para bana fazla geliyor... Ben her yaz başı arabamı cilalatırım Bauhaus'dan sonax'ın NANO PRO RENKLİ CİLA ve Pastasını'sını aldım götürdüm boyacıya verdim malzemeleri arabaya pasta ve cilasını attırdım araba süper parlıyor. İç kısmınıda pazar günü indim garaja yine Bauhaus'dan sonax'ın döşeme temizleyici köpüğünü aldım koltukları bi güzel sildim özellikle tavanı süper temizliyor. Sanruf perdesi biraz fazla kirliydi 2 kere fırçalamada çıktı tüm leke.

Döşeme temizleyici köpük 7.5 ytl işcilik bana ayit

Pasta 13 ytl

NANO PRO RENKLİ CİLA SİYAH 25 ytl tam emin değilim

Boyacıyada duruma ve tanıdığa göre biraz para veriyorsunuz

Bidaki sefere cila makinası var motorlu ondan alıcam 39 ytl Bauhaus'da kendim yapıcam cilayı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ya yazık günah şu ziebarta, boya korumaya verdiğiniz paraya ya..

sizinkileri bilememde benim verdiğim paraya helali hoş olsun diyorum, zira aracın üstünde vernik, boya, demir tozu, kostik ve siyanür tortuları oluşuyor , aracın maruz kaldıgı asit ve benzeri şeyleri buharıda cabası ben ugraşamam o kadar pasta cilaya
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Doğru abi, sen kendine bile sonax yaptırsan yeridir :)

Emre inanırmısın camlar bile zımpara gibi, pasta ancak söküyo camdaki pisliği
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tunca (yanlış hatırlamıyorum değil mi ? ) haklısın. Zaten SONAX ta aynı malzemeyi kullanıyor ama zamanı ve yapmaya gücü olmayan veya üşenenler için tek yol parasını verip yaptırmak. Ben de mesela aracımın içini artık SONAX'ın deri temizleme kremi ile siliyorum ve bir daha da iç temizliğe para vermeyi düşünmüyorum. Kırk yılda bir tavanda birşey olursa onu da senin yöntem ile temizletirim veya artık kanka haline geldiğimiz SONAX Maltepeye yaptırırım ücretsiz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...