Jump to content

Gizli Kontak Hakkında (Practica)

greypratica
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

geçmiş olsun Faruk.

benim arabada da bazen marşa basıyorum basıyorum ama çalışmıyor sonra aklıma geliyor, arabada gizli kontak var ondan çalışmıyor diyorum ve gizli kontağı kapatıp öyle çalıştırıyorum :) Muhtemelen sendeki çalışmama sorunuyla benim gizli kontağın çalışma prensibi aynı. Yani şöyle ki; bendeki gizli kontak ile motora giden benzini kesiyoruz. Böylece hırkız efendi istediği kadar düz-çapraz-diklemesine kontak yapsa bile araba çalışmıyor. Senin arabada %99,9 motora benzin gelmiyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok geçmiş olsun .. bu arada birşey sormak istiyorum. triger kopmuş ise arkasından marşa basmamak gerekiyor değil mi sibopları eğmemek için?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok geçmiş olsun .. bu arada birşey sormak istiyorum. triger kopmuş ise arkasından marşa basmamak gerekiyor değil mi sibopları eğmemek için?

triger koptuktan sonra , ne yaparsan yap  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

triger koptuktan sonra , ne yaparsan yap  8:)

Sanki bana da biraz böyle görünüyor İlhan abi trigeri kopmuş araç gitmek istemez :( öteki türlü illa bi şekilde hareket eder :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun Faruk.

benim arabada da bazen marşa basıyorum basıyorum ama çalışmıyor sonra aklıma geliyor, arabada gizli kontak var ondan çalışmıyor diyorum ve gizli kontağı kapatıp öyle çalıştırıyorum :) Muhtemelen sendeki çalışmama sorunuyla benim gizli kontağın çalışma prensibi aynı. Yani şöyle ki; bendeki gizli kontak ile motora giden benzini kesiyoruz. Böylece hırkız efendi istediği kadar düz-çapraz-diklemesine kontak yapsa bile araba çalışmıyor. Senin arabada %99,9 motora benzin gelmiyor :)

Büyüksün mustafaaa :) sorun gizli kontakta çıktı..gün içinde tamircilerle uzun diyaloglar ve tavsiyelerle aksam üstü arabanın yanına gittim benzin az olabilir diye benzin koydum bujileri kıvılcım atıyormu diye baktım hatta akışmetreye benzin koklattım ama nafile  en sonunda kuzenimin aklına geldi gizli kontağa bakalım dedi  arabada gizli kontak vardı ama aracı aldıgımdan beri hiç kullanmamıstım  kontagı oynattık veee arac calıstı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Büyüksün mustafaaa :) sorun gizli kontakta çıktı..gün içinde tamircilerle uzun diyaloglar ve tavsiyelerle aksam üstü arabanın yanına gittim benzin az olabilir diye benzin koydum bujileri kıvılcım atıyormu diye baktım hatta akışmetreye benzin koklattım ama nafile  en sonunda kuzenimin aklına geldi gizli kontağa bakalım dedi  arabada gizli kontak vardı ama aracı aldıgımdan beri hiç kullanmamıstım  kontagı oynattık veee arac calıstı :)

bu kadarmı yani :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

birader aracında gizli kontak oldugunu bileydik bi bak derdik bizde :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

artık unutmazsın Faruk  abi :D

[/quote

kesinlikle unutmam baskasının da başına böyle bir durum gelirse ilk diyecegim bu olacak '' gizli kontak varmı ? '' araban da :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orjinal değil sonradan yapıma bir uygulama aracın gizli bir yerine küçük bir buton koyularak yapılır

bu uygulamada aracın yakıtı kesilerek çalınmaya karşı önlem alınır ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orjinal değil sonradan yapıma bir uygulama aracın gizli bir yerine küçük bir buton koyularak yapılır

bu uygulamada aracın yakıtı kesilerek çalınmaya karşı önlem alınır ;)

anladim. saolasin... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ulen bide cumartesi yağını filtresini ıvırını zıvırını degiştirdim .yıkattım :) besle kargayı oysun gözünü :) kadirim bu arada hayırlı uğurlu olsun kermit gitmiş :) dün senle konusurken içimden dedim insallah yine bi numara olmaz die :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...