Jump to content

96 Otomatik Lantis Klima Taktırmak Hakkında

STEWARD26
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

Tamam mustafa kardeş

familia 1.5 mi 1.8 mi

1840cc hacimli, 2000cc vergisi ödeten, 1600cc gibi yakan, 2200cc gibi kaçan bir arabadır kendileri :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

ben familiama yeni klima için bir firma ile görüştüm ama henüz geri dönmediler. bilgi geldiğinde buraya yazarım

farklı zamanlarda 3 kez telefon etmeme rağmen halen bir bilgiye ulaşabilmiş değilim. bu sebeple bilgi paylaşımında bulunamadım. üzgünüm. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

96 model otomatik lantisime çıkma klima sistemi bana acaba kaça patlar

tecrübesi olan varmı 8) 8)

Edit:Başlık değiştirildi.

harcı mokunu ödemez diye bi laf vardır aman iyi araştır o kadar para veripte memnun kalmassan kötü olur
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

çıkma klimadaki en büyük sorun ıvır zıvır parçaların bulunamamasıymış. ana sistemi bulduktan sonra o incik boncuk yüzünden sıkıntı yaşamaktansa sıfır universal klima daha mantıklı geliyor bana.

bir de ilginç bir bilgi: sonradan takma klimalarda en iyi randımanı tofaş kuş grubu veriyormuş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

slm arkadaşlar klıma çıkma degil yeni ama sıfır orjınal kendi  japonyadan gelme degil yanlış anlaşılmasın kompurosör orjınal ve radyatör orjınal iç kalariför termik orjınal yani adamlar kit olarak anahtar teslim takıyor tabiki maslaktada var fiyat 1250 ytl ama yüz yüze konuşulursa daha uygun paralara alınır :) aksarayda da var oda tallibi 1250 gibi takıyor ama takılan bütün parçalar sıfır yani iyi anlaşmay la konuşarak  bence  bu fiyatın altında rakamlara klıma işini çözebiliriz ben yakın zamanda 323 1500cc 2000 model bir arca takıcam bakalım ne kadar mal olucak ve sonuç ne olucak size haber veririm  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...