Jump to content

Lantisin Lastikleri Hakkında

STEWARD26
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar

96 model lantisimin altında 4 adet 16/200/85 jant bulunmakta, kalitelide jantlar Alessio marka,lastiklerde mıchelın ın sürat ipi lastikleri iyi durumda

çok façada duruyo fakat bana yakıt konusunu biraz kötü yönde etkiliyo gibi geliyo bu jantları 14 jant ve lastiklerle takas edebilirmiyim acaba,değiştirdikten sonra bizim yakıt ne kadar düşer sizce Bilgilerinize ihtiyacım var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap:;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

slm sizin aracınız normelde  ne yakıyor kullanımınız nasıl  lpg varmı varsa aynı jantlarla yani 16 inç jantlarla bizim arkadaşdaki araba km de 200 yakıyor tabi araç lantis sıkıştırınca bu degişiyor 230 gibi yükselebiliyor yani lpg yoksa  bakımlı bir lantis benzinde 280 yada 300 arası yakıyor yani benim fikrim 16 jantlar 20 yada en fazla 30 lira gibi fazla yaktırır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adem usta benim araç otomatik lantis

ankarada lpg 1,69 ytl sıkıştırmadan kullandığımda 0,23 ytl yakmakta

sanırım lastikleri değiştirsem %10 yakıtı etkiler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

slm  evet doru yani ortalama  dedim gibi bizim burdaki lantis 16 larla 200 normal kullanımda yakıyorsa sizin ankara tarfigi buraya göre çok sakin 14 lerle bence düz olsaydı vites 200 altına düşerdi ama at.. vites oldugu için düze göre yakıtı biraz daha fazla  yani ortalama yine 200ze  düşer diyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selamlar arkadaş lar ben de yeni değiştirdim jant lastikleri 205 55 16 takılı üzernde değişim sonrası depoya 50ytl lik gaz aldım lastikler continental premium contac 2  lpg nin kırmızı ışığı yeni yandı km saati 220 km de daha da gidiyor  ötene kadar test ediyorum burada lpg birim fiyatı 1,80 ytl ye dayandı bu arada lpg kiti de  atiker  14" lastik ler varken daha fazla gidiyor lpg taban genişliği arttıkça yere tutunma da artıyor bunun la orantili olarak yakıtta artıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

kuzuların motorları aynı bende şehirler arası 150 krş yakıyorum ankaraya giderken,ankarada ucuz olduğu için 130 krş falanda dönüşte yakıyorum.ama şehir içi fullediğimde 300km falan yapıyo o da yaklaşık 200krş'a denk geliyor.gerçi ben vitesleri 3500de değiştiriyorum.

;)

yani normalde 180 ila 190 krş yakması lazım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...