Jump to content

Yeni Kasa Mazda3 Casus Görüntüleri

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

09 Ekim 2008 tarihinde Mazda Motor Japonya'nın yaptığı basın açıklaması ve yayınladığı fotoğraflarla Yeni Mazda3 gün ışığına çıkmış oldu.

Konuyu aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz

Edit : Burak - 09.10.2008

Uzun bi sessizliğin ardından böyle bi konuyla dönüş yapmak yakışır diye düşündüm, şöyle 2 dakika baktım eski sayılabilecek bi konu var bi tek, daha önceden gönderildiyse kusura bakmayın. :)

http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/224067/mazda-gets-in-shape-with-stunning-new-3.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• Mücahit

11

• ozanm3

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Haha eleman kol dışarda sürüyor arabayı bu nası test pilotu böyle :D

Bu arada Okan senin arabanın da bende casus resimleri var sağ taraf komple sökük koltuklar yok korku filmi halinde :P

(çarşamba servisteydim de :) )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

psikopat bişi geliyor gibi hissediyorum...

ya bizim şu guzular neden heyecanlandırıyor beni bu kadar...

çok kahve içme çarpıntı yapıyodur heyecan deildir o :geyik::D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla Mazda yaktı bizi, bu gidişle japon manyakları gibi gidip yine Mazda3 alıcaz... :)

Bu arada ben de gördüm benim arabayı, tamponlar, sol taraf, koltuklar komple söküktü... (Evet tahmin ettiğiniz gibi tamire verdim nihayet arabayı) :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎28‎.‎06‎.‎2008 at 01:03, MuRDoC_111 :

bu konunun icerisinde bikaç defa verildi abi fotolar :)

Ahahah 1 de değil bikaç kere ha... :D

Bu arada benim kuzuyu yiim size bişi olmasın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaw neden hep hb fotoları var ,sedan casuslanmış ama hertarafı sarılı.Arka kapının şekli çok iyi,farlar mazda 6 farı fena değil ama artık şu çizimlerdeki yere dik keskin far olayına girmeliler bence.Arka tarafı göremedik henüz.Yine de biryer itti beni bu fotoğrafta neresi bulamıyorum  :)  Sedanın fotoları da çıksın da bir maliyet analizi yapalım kendimizce....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hımm...tamam 3 galiba, ön kapı farklıymış. Aç şu bezi gez, amaç ne acaba? 2 günde diğer firmalar dizaynı mı değiştircek kendi modellerindeki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

testler benim bildigim uzun sürer, yani modelin piyasaya sürülmesinden baya bi önce.. kısacası baska firmaların biseler calıp kendi modellerine ekleyebilmeleri icin yeterli bir süre :) ayrıca tek mesele bu degil, olayın diger bölümüde pazarlama stratejisiyle alakalı bence.. insanlarda merak uyandırmak ve gelişmeleri düzenli olarak takip ettirmek otomobil firmaların lehine bir strateji.. yoksa modelin lansmanı yapılmadan 7-8 ay belki bi yıl hatta belki daha da fazla süre önceden aracın detaylarını piyasaya sürersen arac satısa cıkıncaya kadar olayın gazı kacar ve satısa cıktıgı gün galeriye gidip aracı inceleyen insan sayısında muhtemelen %90 civarında bi düsüs yasanır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...