Jump to content

Makyajlı BMW 3 Serisi


Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Makyajlı BMW 3 Serisi

Bavyeralı üretici geçen hafta tanıttığı yeni 7 Serisi’nin ardından bu hafta da makyajlı 3 Serisi’nin örtüsünü kaldırdı.

Hem sedan hem de touring versiyonlarının fotoğrafları yayınlanan makyajlı BMW 3 Serisi’nin resmi tanıtımı ekim ayında Paris Otomobil Fuari’nda yapılacak. Makyajlı 3 Serisi’nin en belirgin özelliği ruhunu yeni 7 Serisi’nden alan daha güncel burun ve arka tasarım çizgisi olmuş.

2009 model 3 Serisi’nin özellikle üzerinde yeniden çalışılmış olan burun kısmı daha dramatik değişiklikler içeriyor. Krom kaşlarını kaybeden yeni ön ızgara ve güncellenen farların yanı sıra daha ağır bir profile sahip olan yeni ön tampon ve yeni motor kaputu ön yüzde göze çarpan değişiklikler… Otomobilin arka tarafında ise BMW tasarım ekibi, yeni 7 Serisi’ne özgü bazı detayları ince bir şekilde işlemişler. Yeni lamba grubu, bagaj kenarları ve tamponlar bu operasyonda en çok değişen öğeler olmuş. Tabii yan aynaları da unutmamak lazım.

İçeride ise değişiklikler çok da radikal olmamış açıkçası! Koltuk döşemelerinde yapılan küçük değişiklikler, elden geçirilen kol dayama yeri, güncellen BMW iDrive sistemi, yüksek çözünürlüklü 8.8 inç renkli monitör iç tasarımda yapılan değişikliklerden bir kaçı olarak sıralanabilir. Otomobilin motor kaputunun altında ise herhangi bir değişiklik yok. BMW yoluna aynı motorlarla devam etmeye karar vermiş.

post-76-141695268511_thumb.jpg

post-76-141695268515_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • Yanıt 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

  • Superas

    10

  • Ali

    5

  • emredeler

    12

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ya şimdide bmw.yi mi övüyonuz :D bırakın şu takoz arabayı yaa :( Avrupa.da yılın takozu seçilmiş o :D

Ben öyle takozculuğa razıyım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...