Jump to content

Ön Takım Tamamen Degisecekmiş

abelhawyer
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

mazda 323 hb 1993 model aracımda on takımı degısterecem  ama parçalar taiwan malı fena dagıl dedıler ama guvenemedım yedek parca olarak taktırıp menun olan varmı  yardımcı olursanız sevınırım 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eskı mazdacıya gıttım sımdı honda servısı olmus o bana ıscılık dail 1750 lıra on takım ıcın cektı  baska bır yere gıttım kartal oto sanayı mazdacıya  iscılık dail 750 lira cektı 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1750?

imkan-ı mümkünatı yok.

izmit'e gel, ben sana her türlü yardımcı olayım ;)

sonucta arkadaslar aldık bu arabayı satmasını bende bılıyorum  sızden yardım ıstedım  butun parcalar japon ve orjınal olursa garantılı olursa 1750  bana bırı 1750 bırı 750 soyledı dıye hemen yaptırmayacam ben uzun yola cıkacam  yerı geldııgınde  yardımcı olacak arkadas varsa yardımcı olursa sevınırım ben orjınal parca taktırmayı dusunuyodum 
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sonucta arkadaslar aldık bu arabayı satmasını bende bılıyorum  sızden yardım ıstedım  butun parcalar japon ve orjınal olursa garantılı olursa 1750  bana bırı 1750 bırı 750 soyledı dıye hemen yaptırmayacam ben uzun yola cıkacam  yerı geldııgınde  yardımcı olacak arkadas varsa yardımcı olursa sevınırım ben orjınal parca taktırmayı dusunuyodum  

ilk mesajında

ama parçalar taiwan malı fena dagıl dedıler ama guvenemedım yedek parca olarak taktırıp menun olan varmı  yardımcı olursanız sevınırım 

diyerek sözü edilen rakamları vermiştin. eğer parçalar taiwan olacaksa o zaman istenilen para çok çok çok çok fazla. Çünkü 1990-1994 arası Mazda323 HB modelinin yan sanayi rot kolu 15-17 lira civarı. Eğer ön takımın içinde travers değişimi de varsa eyvallah (zaten onun yan sanayisi yok, ya sıfır orjinal ya da çıkma orjinal alacaksın) o zaman 1.750 lira normal olabilir. Fakat orjinal parçalarla bile ön takım yaptırmanın maliyetinin o kadar yüksek çıkması mümkün değil. Birisi bir yerde yanlışlık yapıyordur kesin.

Sonuç olarak;

1- orjinal parçalarla yaptıracaksan eğer, yetkili servislerden fiyat alabilirsin. o konuda net bilgim yok

2- yan sanayi parçalarla komple ön takım yaptıracaksan en fazla 250-300 masrafın olur.

3- izmit'e gelirsen yardımcı olurum demiştim ama sen bunu tersinden anladın sanırım. daha fazla nasıl yardımcı olabileceğim konusunda hiç fikrim yok ;):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mesajımda geyik olsunn diye sat demiştim alınmışsın heralde.bence o fiyat çok çok fazla eğerki yaptırmadıysan mustafa abi veya istanbuldaki adem ustayla bi irtibata geçmeni tavsiye ederim.

ama yinede siz bilirsiniz.kolay gelsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...