Jump to content

Hava Filtresi

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 67
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• M.E.G

5

• kerem

3

• FAMILIA

12

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

sonuçta aracın aldığı havanın miktarını ölçen bir alet ne kadar hava girerse arabaya oda beyine o kadar yakıt göndermesini isteyecektir doğal olarak yakıt artar diye düşünyorum bilmem doğrumu az çok bilgimiz var ama ayrıca açık hava filtresi takan araçlarda uzun vadede bu parçanın bozulduğunu duydum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

evet ne kadar çok hava o kadar çok benzin ama bir farkla. bütün hepsi senin ayağının altındaki pedalda bitiyor ;)

kaliteli bir açık filtre, standart kutu içi filtreden daha fazla kirletmez sensörü ama diğer etkenler (kar,yağmur,çamur,taş ve tahta) filtreye ve oradan da sensöre ulaşırsa bozulmasına, kırılmasına sebep olabilir :);)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet ne kadar çok hava o kadar çok benzin ama bir farkla. bütün hepsi senin ayağının altındaki pedalda bitiyor ;)

kaliteli bir açık filtre, standart kutu içi filtreden daha fazla kirletmez sensörü ama diğer etkenler (kar,yağmur,çamur,taş ve tahta) filtreye ve oradan da sensöre ulaşırsa bozulmasına, kırılmasına sebep olabilir :);)

Abi zaten onu takanda rahat durmuyor sesi duyacam diye 4 bin 5 bin devir yapıyor bizim arkadaşın honda 1.4 ies aracına takmıştık benzin göstergesi gezerken gözümüzün önünde düştü gitti :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

servise uyumaya gidiyordunuz en son :D şunun şurasında iftara ne kalmış bu saatten sonra uyunurmu yahu :D uyuyacaksanız benim gibi uyuyacaksınız 4 e kadar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...