Jump to content

Lantis mi yoksa Civic 1.6ies mi

LANTİS
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Slmlar ii forumlar siz bana lantisi mi önerirsinz yoksa civic 1.6ies i mi 2 arabada hosuma gidio (lantis daha çok hosuma gidio daha sportif) ama motor gücü olarak hangisi daha ii drag olsun rolling olsun uzun yol olsun hangisi daha ii sizce

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu biraz "ekşi sert elma mı yoksa sulu tatlı elma mı sizce" gibi bi soru olmuş. Sonuçta hangisini beğeniyorsan güzel olanı odur. Bu arabalar spor araba olsaydı hızlanmasını vites aralıklarını falan değerlendirirdik ama aşağı yukarı aynı özelliklere sahip 2 model. Arabayı alıp piste çıkacağım diyorsan benim tavsiyem eski Opel Manta veya benzeri bir araç olacaktır. Normal yolda ulaşım maksatlı kullanacaksan 2.-3. viteste aralarında 5-10km/h fark olmasının bence hiç bir önemi yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

msn adresin v-tec li birşeydi sanırsam, o yüzden sen iyisi mi Honda al. Kararını daha önceden vermişsin zaten.

iki aracın performans değerlerini kıyaslarken de sadece kağıt üzerindeki HP bölümüne bakma yanılırsın. ya da şöyle diyeyim, standart bir Civic 1.6ies'in etrafında daireler çizmeyen lantisi ya gaz döker yakarım ya da doğruca motorcuya götürür motorunu tamir ettiririm :D ama sen yine de yer uçağı Civic 1.6ies al, çok seri arabalar onlar ;):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence bu 1,4 honda hayal mahsulü gibi geliyor bana 1,4 işte kardeşim ne beklersin RX8.in 1,3.ü gibi değilki honda civic sonuçta :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mustafa abi sn önceden belirlemiştin dion da abi bn 3 ay önce ye kadar lantis die bi arabanın varlığından bile bihaberdim abi onun için V-TEC adresi almıstm V-TEC'in yeri hersamann ayrı gönlümde ama bütçe meselesi bilion mu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mesele bütçe ise o zaman beygirin ne önemi var ki ? Sonuçta alışta az ödesen dahi modifiye etmek istesen de basmak istesen de fazla fazla ödeyeceksin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Slmlar ii forumlar siz bana lantisi mi önerirsinz yoksa civic 1.6ies i mi 2 arabada hosuma gidio (lantis daha çok hosuma gidio daha sportif) ama motor gücü olarak hangisi daha ii drag olsun rolling olsun uzun yol olsun hangisi daha ii sizce

güzel kardesim sen önce hayırlısıyla bi ehliyetini al sonra oturur konusuruz 2 aracın artılarını eksilerini :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi hazırlıklı olmak lazm ehliyet aldım farzedelim sııra araba almaya geldiğinde de bi bu kadar düşünürsem mezarda kullanırım arabayı:D:D yalansa sölein be abiler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi hazırlıklı olmak lazm ehliyet aldım farzedelim sııra araba almaya geldiğinde de bi bu kadar düşünürsem mezarda kullanırım arabayı:D:D yalansa sölein be abiler

Yalan demiyelim de, şu an için gereksiz bi araştırma diyelim :)

Sen hele bi al ehliyeti, sıra araba almaya gelsin, ondan sonra tartışır konuşuruz. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ezdin direk yha

ezmekle alakası yok yanlıs anlamıssın :) ehliyetini almadan dragdan falan bahsetmissin ne diyelim bunu al bununla daha iyi kalkarsın, bilmem sunları sunları tokatlarsın mı diyelim :) acıkcası lantis ya da civic der gecerdim ama daha ehliyetin olmadan bu kadar performans ve hız aradıgını görünce bunu söyledim.. kısacası biraz yanlıs sekilde konuya girmissin desem! :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

120 lik civic türkiyede tek bir 120 ölçüm görebilmiş dinamo çıktısına sahip değil.Diğer tüm yanları beğenilerek alınabilir ama beygir gücüne bakılarak Honda alınmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...