Jump to content

Müzik Sisteminde Problem

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

kapı eşik ışıkları ve sonradan takılan 3, stop etkileyebilir, mantıksız gibi gelsede bi kontrol etmekte fayda var. spoilerin ledi çok etkilemişti benimkini..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

üstad ne kadar etkili olur bilemem aracını ne kadar anlatsanda görmeden birşey sölemek çok zor bu durumda benim mesleğim oto elektrik oto ses sistemleri üzerine ... ama anlattıgın kadarıyla sunu söyleyebilirim aracın beyninde bi problem olabilir.. devre kesiciler wardır aşırı akımlara karsı oluşabilecek problemleri önlemek için... ilk marş bastıgında beyinde bir problem warsa direk devre kesicileri devreye sokuyor olabilir...

teybe gelirsek büyük ihtimalle entegrelerinden birisi zarar görmüştür oda bu anlattıgın kısa süreli elektrik kesilmesinden dolayı olabilir.... Aracını bi servise götürüp bilgisayara baglatabilirsen daha net sonuçlar elde edebilirsin... kazasız günler dileğiyle....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler fikir veren herkese, Mustafa Abi akü kutup başlarında bişey olacağını sanmıyorum çünkü bu problem olmaya başladıkan sonra 1 kere akü değişti, 1 kere de akü sökülüp takıldı (araba boyanırken)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler fikir veren herkese, Mustafa Abi akü kutup başlarında bişey olacağını sanmıyorum çünkü bu problem olmaya başladıkan sonra 1 kere akü değişti, 1 kere de akü sökülüp takıldı (araba boyanırken)

demek ki arabanın rengini değişmemek lazım teyp falan kafayı yiyo :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

aynı problem benimkinde vardı. radyo hafızası resetleniyor ve saat sıfırlıyordu ve problem kutup başının temassızlığından çıkmıştı. sende de aynısı olabilir mi diye düşünmüştüm :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşım benim dediğim seyi dikkate aldınmı peki sölediğin arızanın dediğim yerden oplma ihtimali yüksek!!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla henüz bişey yapamadım bu konu hakkında, 1000 km sonra zaten servis zamanı gelicek (1000 km dediğimiz de 1 hafta benim için) o zaman baktırtıcam.

Yalnız bugün taşıt tanıma sistemi montajı için gittiğim elektrikçi marş basınca oluyo dediğimde "marş motoru fazla akım çekiyosa ondan yapar" dedi ama bazen yolda giderken hiçbi şey yokken kapanıveriyo deyince "o zaman marş motoru değildir" dedi.

Dediğim gibi servise götürünce söylicem problemi bi daha..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CD'nin çalışmaması ve tuşun hiçbir tepki vermemesi bizim arabada da vardı. 1 yıl boyunca hiçbir şekilde çalışmadı. Sonra kendiliğinden düzeldi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla 1 yıl bekleyecek kadar sabrım yok Utkucum :)

Abi zaten bizimki arabanın içine(evet direk içine..) su girdikten sonra olmuştu.. :)

Sanırım servise göstermende fayda var.. Bizimkiler(daha doğrusu annem) pek müzikle ilgilenmediğinden göstermemişlerdi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...